Logo sk.boatexistence.com

Je sérum xfer bezplatné?

Obsah:

Je sérum xfer bezplatné?
Je sérum xfer bezplatné?

Video: Je sérum xfer bezplatné?

Video: Je sérum xfer bezplatné?
Video: The FREE Serum You Didn't Know You Had In FL Studio 20 2024, Smieť
Anonim

Najlepšia časť je toto Balenie séra je úplne zadarmo! To znamená, že si budete môcť stiahnuť 100 predvolieb séra a 50 Wavetables bez zaplatenia centu! Stiahnite si Xfer Serum Starter Pack teraz, použite tieto zvuky, aby ste posunuli svoju skladbu na ďalšiu úroveň, alebo ich spätne analyzujte a naučte sa pokročilé techniky zvukového dizajnu!

Koľko stojí sérum xfer?

Je sérum Xfer zadarmo? Nie, sérum xfer nie je zadarmo. Sérum stojí $189 USD alebo 10 USD mesačne, kým ho nesplatíte – čo sa rovná 19 mesiacom, ak svoje platby nepozastavíte.

Stojí sérum peniaze?

Sérum je teraz dostupné vo formátoch VST/AU/AAX na webovej stránke Xfer Records. Tam sa dozviete viac a stiahnete si demo. Momentálne je to cena 129 $.

Musíte za sérum platiť?

Tento nový prístup vám umožňuje okamžite používať plnú verziu séra a splácať mesačné splátky len 9,99 $, kým nebudete priamo vlastniť doplnok. …

Koľko stojí sérum mesačne?

9,99/mes. Kompatibilné s macOS a Windows. Dostupné ako VST, AU a AAX. Sérum vám umožňuje vynájsť kreatívne zvuky s intuitívnym rozložením zvukového dizajnu, vlastnými nakreslenými alebo importovanými priebehmi a vlnovou animáciou v reálnom čase.

Odporúča: