Logo sk.boatexistence.com

Sú step up dobrým cvičením?

Obsah:

Sú step up dobrým cvičením?
Sú step up dobrým cvičením?

Video: Sú step up dobrým cvičením?

Video: Sú step up dobrým cvičením?
Video: How to do the STEP UP: technique and common mistakes 2024, Smieť
Anonim

Postup nahor je skvelé všestranné cvičenie, ktoré je ideálne pre všetkých, pretože ho možno upraviť tak, aby vytvorilo náročný tréning pre každého, či už ste práve začali cvičiť alebo trénujú už roky. Má nízke riziko zranenia a s niekoľkými úpravami ponúka dobrý kardio a silový tréning.

Sú Step-upy dobré na chudnutie?

Opakujte 3-krát. Burn: Kroky (doslova to znie ako krok hore a dole na vysokej lavici jednou nohou) precvičte brucho, zadok a štvorkolky jedným pohybom, pričom zlepšíte rovnováhu a zvýšite tep.

Sú nášľapy lepšie ako drepy?

Ak chcete zacieliť na extenzory bedrového kĺbu, ponožka môže byť účinnejšia ako drep. Step-up však nezacieli vaše kolenné extenzory na prednú časť stehna tak efektívne ako drep. Jednou z najčastejších sťažností počas drepu je bolesť kolena.

Koľko krokov mám urobiť?

Rád trénujem posilňovaciu silu na 3 až 5 sérií po 5 až 10 opakovaní na stranu. Vykonajte 1 sadu každé 2 minúty. Buď striedajte nohy pri každom opakovaní, alebo pred prepnutím urobte všetky opakovania na jednu stranu.

Sú Step-upy dobré na kardio?

Postup je v prvom rade kardio pohyb, aj keď funguje aj na vašej rovnováhe a koordinácii a posilňuje svaly v dolnej polovici.

Odporúča: