Logo sk.boatexistence.com

Bol tony dokoupil predtým ženatý?

Obsah:

Bol tony dokoupil predtým ženatý?
Bol tony dokoupil predtým ženatý?

Video: Bol tony dokoupil predtým ženatý?

Video: Bol tony dokoupil predtým ženatý?
Video: Katy Tur reveals husband Tony Dokoupil's home anchoring secret during pandemic 2024, Smieť
Anonim

No, Tony bol ženatý dvakrát So svojou bývalou manželkou má dve deti; syna a dcéru. Katy je vydatá za Tonyho Dokoupila, jej dlhoročného priateľa, korešpondenta CBS News. Je to reportér, ktorý sa najlepšie preslávil prácou pre CBS News a tiež tým, že získal grant v mediálnych štúdiách na Ph.

Ako sa Katy Tur zoznámila s Tonym Dokoupilom?

Bývalý spisovateľ, ktorý začal svoju kariéru v Newsweeku, Dokoupil začal v roku 2013 pracovať v „NBC News“ako hlavný spisovateľ a potom sa v roku 2015 stal korešpondentom pre MSNBC. Tam sa Dokoupil stretol s Turom keď boli obaja v maskérni siete Po dvojročnom randení sa pár v októbri 2017 zosobášil.

Kto je otcom dieťaťa Katy Tur?

Gratulujeme moderátorke MSNBC Katy Tur a jej manželovi Tony Dokoupil, ktorým sa narodilo ich druhé spoločné dieťa, dievčatko. Eloise Judy Bear Dokoupil sa narodila 13. mája a pripojila sa k 2-ročnému bratovi Teddymu.

Má Kristen Welker dieťa?

Kristen Welker privítala svoje prvé dieťa, dcéru Margot Lane, s pomocou náhradnej v júni. Teraz, o tri mesiace neskôr, sa hlavná korešpondentka Bieleho domu NBC News podelila o svoj silný pôrodný príbeh s Hodou Kotbovou.

Mal Tony Dokoupil svoje dieťa?

WASHINGTON – moderátorka MSNBC Katy Tur a jej manžel, spolumoderátor „CBS This Morning“Tony Dokoupil, privítali spolu svoje druhé dieťa. Eloise Judy Bear Dokoupil sa narodila vo štvrtok 13. mája, pár oznámil v pondelok ráno.

Odporúča: