Logo sk.boatexistence.com

Čo je lepšie crumble alebo budder?

Obsah:

Čo je lepšie crumble alebo budder?
Čo je lepšie crumble alebo budder?

Video: Čo je lepšie crumble alebo budder?

Video: Čo je lepšie crumble alebo budder?
Video: How to make budder 2024, Júl
Anonim

Crumble je hrubší, s telom podobným syru. Koncentrát má viac vlhkosti ako rozbitia, ale menej ako krémový púčik. Namiesto toho, aby bol krehký a krehký, je poddajný.

Aký je rozdiel medzi budder a crumble?

Budder a crumble sú variácie vosku. Hlavný rozdiel medzi voskom, drobením a roztrieštením je množstvo vlhkosti v oleji, úroveň tepla a miešanie použité počas procesu … Rozdrvenie a iné formy vosku sa zahrievajú pri nižšej teplota počas procesu sušenia.

Je lepší crumble alebo budder?

Populárnym spôsobom, ako rozdrviť vosk, je čistenie po dlhšiu dobu pri nižšej teplote, čím sa zachová viac terpénov a získa sa koncentrát s lepšou chuťou. S drobivým voskom sa ťažko manipuluje, takže je to často menej žiadaný koncentrát ako trieštenie a budder, ale stále je to preferovaná možnosť mnohých tokerov.

Čo je lepšie pupenec alebo vosk?

Čo je lepšie? Živá živica a cukrový vosk sú si navzájom úplne rovnocenné, pokiaľ ide o silu a chuť. Živá živica však pravdepodobne obsahuje vyššie terpénové profily, avšak obe tieto formy koncentrátov sú oveľa chutnejšie ako trieštenie alebo dokonca puknutie.

Dostane vás živá živica vyššie ako vosk?

Ako už bolo povedané, v potencii THC nie je v prvom rade žiadny rozdiel medzi rozbitím, voskom, drobením a živou živicou. Všetky poskytujú silné vysoké tóny a dajú sa použiť pri dabovaní.

Odporúča: