Logo sk.boatexistence.com

Ako fungujú prílohy invisalign?

Obsah:

Ako fungujú prílohy invisalign?
Ako fungujú prílohy invisalign?

Video: Ako fungujú prílohy invisalign?

Video: Ako fungujú prílohy invisalign?
Video: JAK JSEM ODHALIL PLAGIÁT DIPLOMOVÉ PRÁCE BĚHEM OBHAJOBY? 2024, Júl
Anonim

Zloženie nadstavcov je určené jedinečným zarovnaním vašich zubov a miestom, kde sa veci musia pohnúť Bodky sú umiestnené strategicky, aby zarovnávače Invisalign lepšie držali a pôsobili ako drobné kotvy na aplikáciu sily potrebnej na pohyb zubu a jeho koreňa.

Funguje Invisalign rýchlejšie s prílohami?

Nástavce SmartForce™ sú malé a sotva viditeľné, najmä ak na nich tesne prilieha zarovnávač. Ich úchop poskytuje zvýšenú spoľahlivosť a rýchlosť ošetrenia, takže nástavce vám pomôžu dokončiť ošetrenie rýchlejšie a zanechajú vám krásny, zdravý úsmev a rovné zuby, ktoré vám vydržia po celý život!

Sú prílohy viditeľné Invisalign?

Nástavce Invisalign sú malé hrudky dentálnej väzby umiestnené na vašich zuboch, aby pomohli nasmerovať vyrovnávače. V závislosti od toho, kde sú prílohy umiestnené, môžu byť dosť nápadné.

Ako dlho zostávajú prílohy Invisalign zapnuté?

Nie. Zarovnávače Invisalign nie sú držiaky. Každý z nich nosíte dva týždne 22 hodín denne. Po tejto dĺžke opotrebovania vyrovnávače zoslabnú a začnú praskať alebo stratiť svoj tvar.

Koľko príloh potrebujete pre Invisalign?

Väčšina pacientov Invisalign potrebuje nástavce, aby ich liečba fungovala lepšie a efektívnejšie, no nie každý zub potrebuje nástavec. Typický pacient Invisalign môže nosiť až 20 príloh.

Odporúča: