Logo sk.boatexistence.com

Prečo Adobe Creative Cloud?

Obsah:

Prečo Adobe Creative Cloud?
Prečo Adobe Creative Cloud?

Video: Prečo Adobe Creative Cloud?

Video: Prečo Adobe Creative Cloud?
Video: How to purchase an Adobe Creative Cloud subscription 2024, Smieť
Anonim

Adobe Creative Cloud je súprava aplikácií a služieb od spoločnosti Adobe Inc., ktorá predplatiteľom poskytuje prístup ku kolekcii softvéru používaného na grafický dizajn, úpravu videa, vývoj webu, fotografovanie, spolu so sadou mobilných aplikácií a tiež niektorými voliteľnými cloudovými službami.

Prečo potrebujem Adobe Creative Cloud?

Čo je Adobe Creative Cloud a potrebujem ho? Adobe Creative Cloud je zbierka softvéru pre grafický dizajn, úpravu videa, vývoj webových aplikácií a fotografovanie Ak momentálne nevykonávate žiadnu z vyššie uvedených úloh, neodporúčame mať aplikácia nainštalovaná.

Čo robí Adobe Creative Cloud?

Malý počet aplikácií Creative Cloud je k dispozícii aj na zariadeniach so systémom iOS a Android. Programy zahrnuté v Creative Cloud možno použiť v širokom rade grafických a dizajnérskych aplikácií, od vytvárania letákov cez brožúry až po plne pohyblivé videá, webové stránky, prezentácie, retušovanie fotografií a ďalšie.

Potrebujem nainštalovaný Adobe Creative Cloud?

Ak používate predplatné musíte mať nainštalovaný CC Manager Ak používate predplatné, musíte mať nainštalovaný CC Manager. … Aplikáciu CC Desktop môžete odstrániť pomocou nástroja CC Cleaner Tool a všetko funguje dobre, okrem možnosti aktualizácie na nové verzie aplikácií.

Stojí Adobe za tie peniaze?

Oplatí sa Adobe Creative Cloud? Je potrebné uviesť, že je drahšie platiť za dlhodobé predplatné, než platiť za jednu trvalú softvérovú licenciu. Avšak konzistentné aktualizácie, cloudové služby a prístup k novým funkciám robia z Adobe Creative Cloud fantastickú hodnotu.

Odporúča: