Logo sk.boatexistence.com

Aké silné je napoly horúce a napoly studené?

Obsah:

Aké silné je napoly horúce a napoly studené?
Aké silné je napoly horúce a napoly studené?

Video: Aké silné je napoly horúce a napoly studené?

Video: Aké silné je napoly horúce a napoly studené?
Video: Брата А4 сожрала SCP ГОРКА ПОЖИРАТЕЛЬ? Нашли коробку в горке и открыли! АлояВера Директор ютуба 2024, Smieť
Anonim

Štatistiky: Toto je útočný a konečný pohyb, ktorý spôsobí 80 zranení a uväzní nepriateľov na krátky čas. Je to najsilnejší pohyb ľadu a jeden z najsilnejších vrcholov v hre.

Aká moc je napoly horúca napoly studená?

Half-Cold Half-Hot umožňuje užívateľovi vytvárať ľad, mráz a chlad z pravej strany tela a oheň, plamene a teplo z ľavej strany. … Sila napoly studeného napoly horúceho je dokonale rozdelená medzi pravú a ľavú stranu tela používateľa.

Je napoly horúca napoly studená lepšia ako jedna za všetkých?

4 Lepšie: Polochladné Polohorúce

Podľa Endeavour má tento Quirk silu prekonať All Might, čo znamená, že dal Shoto potenciál prekonať najväčšieho hrdinu všetkých čias. Bezpochyby Half-Cold Half-Hot môže prekonať One For All.

Dokáže Todoroki kontrolovať svoju telesnú teplotu?

Todoroki nie je imúnny voči teplotám I keď sa môže vždy zahriať alebo ochladiť, aby sprostredkoval poškodenie, nemôže ho zrušiť. … To tiež znamená, že si musí dávať pozor na iných používateľov teploty, pretože by mohli obrátiť jeho vlastný vtip proti nemu. Ale to neznamená, že sa nemôže chrániť.

Ako môže byť Todoroki prechladnutý?

Pokiaľ Todoroki udržiaval teplotu ľadu tesne pod 253 K (-20°C), je to viac než dostatočný tlak na to, aby mohol tiecť bez roztopenia. Mohol tiež zastaviť chladenie ľadu na miestach, kde potreboval, aby sa roztopil a pretiekol okolo bariéry pred opätovným stuhnutím.

Odporúča: