Logo sk.boatexistence.com

Bol star trek remasterovaný?

Obsah:

Bol star trek remasterovaný?
Bol star trek remasterovaný?

Video: Bol star trek remasterovaný?

Video: Bol star trek remasterovaný?
Video: Why Star Trek Remasters Are So Hard 2024, Júl
Anonim

Star Trek: The Original Series Počnúc skladbou „Balance of Terror“, každá zo 79 epizód série bola digitálne remastrovaná na 1080p HD video a DTS-HD Master Audio 7.1 štandardy priestorového zvuku [10] so všetkými novo (znovu) vytvorenými vizuálnymi efektmi a hudbou.

Kedy bol Star Trek remasterovaný?

Na pripomenutie si 40.th výročia Star Treku vytvorila CBS „remasterované“verzie, natočené v HD a s pridanými aktualizovanými efektmi. Sú to tie isté vylepšené epizódy, ktoré 27. apríla 2009 uvidia nové vydanie v 3 kompletných setoch série zameraných na fanúšikov Star Treku, nových aj starých.

Ktoré série Star Trek boli remastrované?

Remastrovaný Star Trek: Animovaný seriál Blu-ray set bol vydaný v roku 2016 ako súčasť kolekcie TV a filmov k 50. výročiu Star Treku. Remastrované verzie prvých desiatich filmov Star Trek boli vydané v rokoch 2009 až 2010 na DVD aj Blu-Ray.

Bol pôvodný Star Trek vylepšený?

CBS Paramount Domestic Television, jednotka CBS, digitálne remastruje všetkých 79 epizód pôvodnej série, aby vylepšila vizuálne efekty relácie zo 60. rokov pomocou počítačov 21. storočia. generovaná grafika. …

Je Star Trek na Netflixe remasterovaný?

Netflix práve zjednodušil sledovanie Star Treku. … To znamená, že aj keď máte súpravy DVD pre Enterprise, môžete získať lepší obraz, ak budete sledovať streamovanie Netflix. A ak by vás zaujímalo, pôvodné epizódy Star Treku na Netflixe sú „remasterované“verzie s novými CGI efektmi (pozri nižšie).

Odporúča: