Logo sk.boatexistence.com

Presúva nfl play-off?

Obsah:

Presúva nfl play-off?
Presúva nfl play-off?

Video: Presúva nfl play-off?

Video: Presúva nfl play-off?
Video: PLANET EARTH REVEALED 8K VIDEO ULTRA HD / Full Documentary 2024, Jún
Anonim

Systém nasadzovania do play-off NFL je jednoduchý: víťaz divízie s najlepšou bilanciou dostane najlepšie nasadenie, tím s druhým najlepším výsledkom dostane druhú nasadenú, a tak ďalej. Tímy s divokou kartou sú vždy nasadené ako piate a šieste a piate nasadené je tímom s divokou kartou s lepším záznamom.

Je v play-off NFL presádzanie?

NFL nepoužíva systém pevných držiakov; výsledky zápasov o divokú kartu určujú zápasy divíznych zápasov play-off, pričom najnižší zostávajúci nasadený v každej konferencii poputuje do prvého nasadenia a druhý najnižší zostávajúci nasadený do druhého najvyššieho zostávajúceho nasadeného. Konf.

Udrží NFL rozšírené play-off?

V lige sa zvýšil počet play-off z 12 na 14 tímov, aby sa na konferencii predstavilo sedem tímov. Stále budú štyria víťazi divízií. Do NFC a AFC však bol pridaný ďalší tím s divokou kartou has.

Aký je formát play-off NFL 2020?

Nasadenie sa rozpadne, keď víťazi štyroch divízií obsadili čísla 1-4 podľa rekordu, pričom ďalšie tri najlepšie záznamy vyplnili tri miesta na divokú kartu. Pole play-off so 14 tímami je rozšírením pre túto sezónu. Pred rokom 2020 absolvovalo posezónnu sezónu 12 tímov so šiestimi z každej konferencie.

Ako bude fungovať play-off 2020?

Rozšírený formát play-off znamená, že iba najlepší hráč dostane prvé kolo zbohom … Štvrtý nasadený bude hostiť piaty nasadený. Prví štyria nasadení budú víťazmi divízií a traja spodní budú tímy s divokou kartou. NFL tiež oznámila, že Wild Card Weekend bude zahŕňať tri zápasy v sobotu, január.

Odporúča: