Logo sk.boatexistence.com

Kto môže byť spoludlžníkom, ktorý nie je nájomcom?

Obsah:

Kto môže byť spoludlžníkom, ktorý nie je nájomcom?
Kto môže byť spoludlžníkom, ktorý nie je nájomcom?

Video: Kto môže byť spoludlžníkom, ktorý nie je nájomcom?

Video: Kto môže byť spoludlžníkom, ktorý nie je nájomcom?
Video: Co-Signer vs Co-Borrower | What's the difference? 2024, Smieť
Anonim

Spoludlžník, ktorý nebýva, musí byť príbuzný (rodič, starý rodič, dieťa, súrodenec, teta/strýko, manžel/manželka/partnerka/partnerka alebo svokrovci) Ak spoludlžník, ktorý nebýva, nie je pokrvne, sobášom alebo zákonom v príbuzenskom vzťahu k primárnemu dlžníkovi, potom sa vyžaduje 25 % akontácia. Meno spoludlžníka musí byť uvedené v titule.

Môžete mať spoludlžníka, ktorý nie je obyvateľom, na pôžičke FHA?

FHA umožňuje inému dlžníkovi, ktorý nebude bývať v založenej nehnuteľnosti, spolupodpísať pôžičku FHA. … Spoludlžník , ktorý nie je obyvateľom FHA, môže mať dokonca jediný príjem v transakcii FHA! To je správne; obývajúci dlžník ani nepotrebuje príjem.

Čo je dlžník, ktorý nie je vlastníkom bytu?

Dlžník, ktorý nie je obývaný, je každý, napríklad rodič, ktorý je ochotný a finančne schopný byť dlžníkom na hypotéku, ale nebude bývať v dome.

Kto môže byť spoludlžníkom, ktorý nebýva, Freddie Mac?

HUD povoľuje spoludlžníkov, ktorí nebývajú, , ktorí nie sú spriaznení s hlavným dlžníkom, ktorí nie sú spriaznení s hlavným dlžníkom pokrvne, manželstvom, zákonom. Ak však nie sú príbuzní pokrvne, sobášom alebo zákonom, HUD potom vyžaduje 25% zálohu na pôžičky FHA.

Môže byť priateľ spoludlžníkom?

Spoludlžník je každý ďalší dlžník, ktorého príjem, aktíva a úverová história sa používajú na získanie pôžičky a ktorého meno je uvedené v dokumentoch o pôžičke. … Vaším spoludlžníkom môže byť manžel, rodič, súrodenec, rodinný príslušník alebo priateľ ako spoludlžníci, ktorí bývajú, alebo ako spoludlžníci, ktorí nebývajú.

Odporúča: