Logo sk.boatexistence.com

Vyhral freddie highmore ceny za motel Bates?

Obsah:

Vyhral freddie highmore ceny za motel Bates?
Vyhral freddie highmore ceny za motel Bates?

Video: Vyhral freddie highmore ceny za motel Bates?

Video: Vyhral freddie highmore ceny za motel Bates?
Video: Melissa McCarthy wins an Emmy at the 2011 Primetime Emmy Awards 2024, Smieť
Anonim

Highmore hral ako Norman Bates v uznávanom dramaticko-thrillerovom seriáli A&E Bates Motel (2013–2017), za ktorý bol trikrát nominovaný na televíznu cenu Critics' Choice za najlepšieho herca v dramatickom seriáli avyhral People's Choice Award Freddie Highmore je anglický herec.

Sú Freddie a Bertie Highmore dvojčatá?

Narodil sa ako Alfred Thomas Highmore v Camden Town, Londýn, Anglicko, Sue (Latimer), talentovej agentke, a Edwardovi Thomasovi Highmoreovi, hercovi. Highmore má mladšieho brata Alberta "Bertie" Highmore.

Je Norman z Bates Motel autista?

Highmore nemá autizmus, ale pre reláciu si túto poruchu pozorne preštudoval. V skutočnom živote Highmore nemá žiadne vývojové postihnutie. … Raz povedal v rozhovore pre Los Angeles Times, že pozná niekoho s autizmom, ale tiež urobil veľa výskumov, aby zistil, ako najlepšie vykresliť túto rolu.

Má doktor Shaun Murphy skutočne autizmus?

Shaun Murphy, má diagnostikovaný autizmus a savant syndróm, čo je veľmi zriedkavá duálna diagnóza. 1 z 10 až 1 z 200 ľudí s diagnostikovaným autizmom má tiež savant syndróm, pri ktorom sa prejavujú vylepšenými schopnosťami v oblasti pamäti, výpočtov alebo umeleckých či hudobných schopností.

Existuje 6. sezóna Bates Motel?

Šiesta séria Bates Motel mala premiéru 16. marca 2020 a skončila 18. mája 2020. Sezóna pozostávala z 10 epizód. Sezóna nadväzuje na roky po piatej sérii a voľne adaptuje udalosti pokračovania románu Roberta Blocha Psycho II.

Odporúča: