Logo sk.boatexistence.com

Sú otvorené jedálne Billa Millera?

Obsah:

Sú otvorené jedálne Billa Millera?
Sú otvorené jedálne Billa Millera?

Video: Sú otvorené jedálne Billa Millera?

Video: Sú otvorené jedálne Billa Millera?
Video: Deutsch lernen im Beruf B2 2024, Júl
Anonim

Všetky Bill Miller Bar B-Q pobočky v San Antoniu sú teraz otvorené pre večeru v reštaurácii … Bill Miller začal znovu otvárať jedálne v marci po tom, čo bol pozastavený kvôli pandémii. Reštaurácia nakrátko privítala zákazníkov späť do reštaurácií v máji 2020, ale potom bola koncom júna zatvorená, keď sa zvýšil počet prípadov COVID-19.

Môžete jesť v Bill Millers?

Bill Miller Bar-B-Q znovu otvoril 30 svojich jedální v prvej fáze znovuotvorenia. Reštaurácia so sídlom v San Antoniu uvádza miesta na svojej webovej stránke a jej hovorca uviedol, že pracuje na najatí a vyškolení zamestnancov, aby znovu otvorili ďalšie jedálne vo fázach.

Má Bill Miller vyzdvihnutie pri chodníku?

Jednoducho zavolajte svojmu miestnemu Billovi Millerovi, aby ste zadali objednávku, poskytli svoje telefónne číslo a dostali textovú správu s odkazom na platbu.… Po príchode zaparkujte na vyznačenom parkovisku pri chodníku a odpovedzte na text s číslom pri chodníku. Ak sa chcete dozvedieť viac, zavolajte svojmu miestnemu Billovi Millerovi.

Má Bill Millers smotanovú kukuricu?

Teraz podávame smotanovú kukuricu v Všetky grilovacie miesta Bill Miller!

Kto je vlastníkom Bill Millers?

Pred osemnástimi mesiacmi sa Jim Guy Egbert zdalo byť individualistickou voľbou prevziať opraty reťazca Bill Miller Bar-B-Q, ktorý teraz zahŕňa 78 grilov a päť Laguna Madre reštaurácie s morskými plodmi.

Odporúča: