Logo sk.boatexistence.com

Že by toto príliš pevné mäso?

Obsah:

Že by toto príliš pevné mäso?
Že by toto príliš pevné mäso?

Video: Že by toto príliš pevné mäso?

Video: Že by toto príliš pevné mäso?
Video: Strýc Food: Bratislava skrýva steakový unikát. Dámy a páni, toto je klenotníctvo pre chlapov 2024, Smieť
Anonim

HAMLET: Ó, toto príliš pevné mäso by sa roztopilo, roztopilo a zmenilo sa na rosu! Jeho kánon 'získať sebazabíjanie!

Čo znamená, že toto príliš pevné mäso by sa roztopilo?

Pevné mäso by sa roztopilo, čo naznačuje, že chcel zmiznúť alebo zomrieť. Večný odkazuje na Boha a kánon sa vzťahuje na zákon proti samovražde alebo samovražde. Hamlet opisuje svet ako unavený, zatuchnutý, plochý a nerentabilný.

Čo znamená, že toto príliš pevné mäso sa roztopí a roztopí a zmení sa na rosu?

V prvých dvoch riadkoch monológu si želá, aby jeho fyzické ja prestalo existovať samo o sebe bez toho, aby sa musel dopustiť smrteľného hriechu: „Ó keby toto príliš pevné mäso by sa roztopilo, roztopilo a zmenilo by sa na rosu!” Tento monológ ukazuje Hamletovu hlbokú náklonnosť k zosnulému kráľovi Hamletovi.

Kto povedal Ó, že toto príliš poškvrnené mäso sa roztopí a zmení sa na rosu?

V dejstve 1, scéne 2, Hamlet má krátku diskusiu sám so sebou o výhodách a nevýhodách samovraždy. HAMLET. Ó, kiež by sa toto príliš poškvrnené mäso roztopilo, roztopilo a zmenilo sa na rosu, alebo že večnosť nenapravila Jeho kánon „zabiť sa!

Čo hovorí Hamlet vo svojom druhom monológu?

I Hamletov druhý monológ, čelíme odhodlanému Hamletovi, ktorý túži po pomste za svojho otca. “ Ach, ty úbohý duch, zatiaľ čo pamäť drží miesto/ V tejto rozptýlenej zemeguli. Pamätaj na teba!“Hamletovi je ľúto svojho otca, ktorý nedokázal oľutovať svoje hriechy, a preto je odsúdený na čas v očistci.

Odporúča: