Logo sk.boatexistence.com

Mala postava Sherlocka Holmesa sestru?

Obsah:

Mala postava Sherlocka Holmesa sestru?
Mala postava Sherlocka Holmesa sestru?

Video: Mala postava Sherlocka Holmesa sestru?

Video: Mala postava Sherlocka Holmesa sestru?
Video: Sherlock Holmes (Brett) - Modrý rubín, Cz 2024, Smieť
Anonim

Eurus Holmes je mladšia sestra Mycrofta a Sherlocka Holmesa, ktorý bol Sherlockovi úplne neznámy, kým sa neprezradila vo filme „The Lying Detective“.

Je Sherlockova sestra eurus alebo Enola?

V adaptácii Enola Holmes od Netflixu Enola je Sherlockova mladšia sestra Sherlock (Henry Cavill), Mycroft (Sam Claflin) a Enola (Millie Bobby Brown) sú deti Eudorie Holmes (Helena Bonham Carter), hoci kvôli veľkému vekovému rozdielu medzi Enolou a jej bratmi ich 16-ročná sotva pozná.

Je Eurus a Enola to isté?

Je Eurus Holmes a Enola Holmes rovnaký? Nie, Eurus patrí do BBC Sherlockovej adaptácie príbehov o Holmesovi, ale Enola Holmes je založená na rovnomennej románovej sérii od Nancy Springer. Ak sa na to pozriete, obaja majú úplne odlišné príbehy a osobnosti.

Je Sherlock Holmes a Enola Holmes príbuzní?

Enola Eudoria Heddassa Holmes je rovnomenná postava v sérii záhadných románov Enola Holmes od Nancy Springer. Je mladšou sestrou Sherlocka Holmesa, ktorý je od nej o dvadsať rokov starší, a Mycrofta Holmesa.

Naozaj existoval Enola Holmes?

V hlavnej úlohe a produkovanej hviezdou Stranger Things Millie Bobby Brown sa Enola Holmes zameriava na cestu dospievajúcej sestry k slávnemu veľkému bratovi Sherlockovi Holmesovi. Samozrejme, Sherlock Holmes bol a je fiktívna postava. Avšak Holmes bol v niektorých ohľadoch stále skutočný, aspoň vo svojej inšpirácii

Odporúča: