Logo sk.boatexistence.com

Kedy posledná sezóna kráľovstva 5?

Obsah:

Kedy posledná sezóna kráľovstva 5?
Kedy posledná sezóna kráľovstva 5?

Video: Kedy posledná sezóna kráľovstva 5?

Video: Kedy posledná sezóna kráľovstva 5?
Video: Virgin River: Season 5 Part 1 | Official Trailer | Netflix 2024, Smieť
Anonim

Ak navyše všetko pôjde hladko, 5. séria The Last Kingdom bude mať premiéru niekedy začiatkom roka 2022.

Bolo posledné kráľovstvo zrušené?

Netflix oficiálne zrušil The Last Kingdom 30. apríla 2021, ale neuviedol konkrétny dôvod. Vzhľadom na to, že streamovacia služba je známa tým, že neobnovuje obľúbené relácie po dvoch alebo troch sezónach, rozhodnutie nemusí byť veľkým prekvapením pre predplatiteľov, ktorí nie sú fanúšikmi relácie.

Bude 5. séria The Last Kingdom?

Po vydaní 4. série The Last Kingdom v apríli 2020 Netflix obnovil reláciu na piatu sériu 7. júla toho istého roku. The Last Kingdom Season 5 bude poslednou sezónou historickej fiktívnej televíznej série založenej na románovej sérii Bernarda Cornwella Saxon Stories.

Bude mať The Last Kingdom 6. sezónu?

Uhtred z Bebbanburgu a jeho dobrodružstvá sa blížia ku koncu piateho roku. Séria historickej drámy od Netflixu, The Last Kingdom, sa blíži ku koncu, takže nebude šiesta séria.

Koľko epizód je v poslednej 5. sezóne kráľovstva?

Piata séria bude pozostávať z ďalších 10 epizód na Netflixe na základe kníh 9 a 10 The Saxon Stories: Warriors of the Storm a The Flame Bearer. Oficiálna synopsia hovorí: „V piatom diele si Uhtred uvedomí, že jeho osud je viac než len Bebbanburg: je spätý s budúcnosťou samotného Anglicka.

Odporúča: