Logo sk.boatexistence.com

Je dostihová dráha newmarket očkovacím centrom?

Obsah:

Je dostihová dráha newmarket očkovacím centrom?
Je dostihová dráha newmarket očkovacím centrom?

Video: Je dostihová dráha newmarket očkovacím centrom?

Video: Je dostihová dráha newmarket očkovacím centrom?
Video: Galway Racecourse Vaccination Centre 2024, Smieť
Anonim

NHS využíva na očkovanie množstvo komunitných budov, priestorov praktických lekárov a nemocníc.

Ako nájdem poskytovateľa očkovania proti COVID-19 vo svojom okolí?

Nájdite očkovaciu látku proti COVID-19: Vyhľadajte na Vaccine.gov, odošlite svoje PSČ na číslo 438829 alebo zavolajte na číslo 1-800-232-0233 a nájdite miesta vo vašom okolí v USA

Sú vakcíny proti COVID dostupné v lekárňach?

Očkovanie proti COVID sa v celej krajine šíri rýchlym tempom. To zahŕňa mnoho miest vrátane maloobchodných lekární (nástroj na vyhľadávanie lekární – CDC). Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb má tiež nástroj na rýchle vyhľadanie informácií o distribúcii vakcín pre váš štát.(zdroj – CDC). (1.13.20)

Ako získam nový očkovací preukaz na COVID-19?

Ak potrebujete nový očkovací preukaz, obráťte sa na stránku poskytovateľa očkovania, kde ste dostali vakcínu. Váš poskytovateľ by vám mal dať nový preukaz s aktuálnymi informáciami o očkovaniach, ktoré ste dostali.

Ak miesto, kde ste dostali vakcínu proti COVID-19, už nefunguje, požiadajte o pomoc imunizačný informačný systém (IIS) svojho štátneho alebo miestneho zdravotníckeho oddelenia.

CDC neuchováva vedie záznamy o očkovaní ani neurčuje, ako sa záznamy o očkovaní používajú, a CDC neposkytuje poskytuje biele označenie CDC Očkovacia karta COVID-19 pre ľudí. Tieto preukazy distribuujú poskytovateľom očkovania štátne a miestne zdravotnícke oddelenia. Ak máte ďalšie otázky týkajúce sa očkovacích preukazov alebo záznamov o očkovaní, kontaktujte svoje štátne alebo miestne zdravotnícke oddelenie.

Aký je rozdiel medzi vakcínou Pfizer a Moderna?

Moderná dávka obsahuje 100 mikrogramov vakcíny, čo je viac ako trojnásobok 30 mikrogramov vakcíny Pfizer. A dve dávky od spoločnosti Pfizer sa podávajú s odstupom troch týždňov, zatiaľ čo režim dvoch dávok spoločnosti Moderna sa podáva so štvortýždňovým odstupom.

Odporúča: