Logo sk.boatexistence.com

Aktualizovali ste microsoft edge?

Obsah:

Aktualizovali ste microsoft edge?
Aktualizovali ste microsoft edge?

Video: Aktualizovali ste microsoft edge?

Video: Aktualizovali ste microsoft edge?
Video: Полный курс по Next js - Изучи Nextjs за 2 часа! | React SSR +таймкоды 2024, Smieť
Anonim

Ak chcete aktualizovať Microsoft Edge na PC, budete musieť prejsť buď na stránku „O Microsoft Edge“, alebo do ponuky Nastavenia systému Windows. … Väčšina aktualizácií pre Microsoft Edge sa nainštaluje automaticky po ich vydaní, ale aktualizácie môžete kedykoľvek skontrolovať manuálne.

Prečo sa môj Microsoft Edge neaktualizuje?

Aktualizáciu Microsoft Edge môže blokovať vaša brána firewall Riešenie problémov: Vyberte položku Štart > Ovládací panel > Systém a zabezpečenie a potom v časti Brána firewall systému Windows vyberte možnosť Povoliť aplikáciu prostredníctvom systému Windows POŽARNE DVERE. Vyberte možnosť Zmeniť nastavenia > Povoliť inú aplikáciu a potom vyberte možnosť Prehľadávať.

Ako aktualizujem Microsoft edge?

Aktualizovať webový prehliadač Microsoft Edge

  1. Kliknite na tlačidlo Hlavná ponuka. Najprv sa uistite, že používate Microsoft Edge, a potom kliknite na tlačidlo Ponuka v pravom hornom rohu obrazovky. …
  2. Umiestnite kurzor myši na položku ponuky „Pomocník a spätná väzba“. …
  3. Kliknite na „O Microsoft Edge“…
  4. Edge bude automaticky kontrolovať aktualizácie. …
  5. Edge je teraz aktuálny.

Je potrebná aktualizácia Microsoft Edge?

Ak používate Microsoft Edge v systéme iOS alebo Android, nemusíte podnikať žiadne kroky – vaše zariadenie sa aktualizuje automaticky.

Čo sa stalo s Microsoft edge?

Microsoft v auguste 2020 potvrdil, že prehliadač Edge Legacy už nebude podporovaný po 9. marci 2021 … Microsoft začal s ukončením podpory prehliadača v novembri 2020, a to sa očakáva skončí 17. augusta 2021, keď Microsoft 365 ukončí podporu pre dnes už starý prehliadač.

Odporúča: