Logo sk.boatexistence.com

Bude nový vw scirocco?

Obsah:

Bude nový vw scirocco?
Bude nový vw scirocco?

Video: Bude nový vw scirocco?

Video: Bude nový vw scirocco?
Video: Volkswagen Scirocco, это удивительный запретный плод 2024, Smieť
Anonim

Volkswagen odpojil Scirocco v roku 2017, čím ukončil ďalšiu desaťročnú kariéru športového hatchbacku po počiatočnej prestávke, ktorá trvala od roku 1992 do roku 2008. Je neuveriteľné, že to vyzerá, že Scirocco nie je hotové ešte a má sa objaviť znova, s najväčšou pravdepodobnosťou v roku 2022

Čo nahradilo VW Scirocco?

Scirocco sa nakrátko pripojilo, ale efektívne ho nahradilo Corrado v zostave VW, hoci toto bolo v predaji od roku 1988 a bolo zamerané na vyššiu úroveň.

Prečo VW prestal vyrábať Scirocco?

Volkswagen oficiálne stiahol zástrčku svojho kupé Scirocco 43 rokov od pôvodného začiatku výroby. V rámci úsilia o zefektívnenie modelového radu v dôsledku škandálu Dieselgate Volkswagen prestal vyrábať model založený na Golfe.

Ktorý je lepší Golf R alebo Scirocco R?

Pri rýchlosti, Golf R a Scirocco R majú ten spoľahlivý a robustný pocit VW. Dobre sa s nimi manipuluje, aj keď silno zatlačíte. Je zrejmé, že Golf R je rýchlejší, ale výkonnejší a schopnejší znížiť výkon v rôznych podmienkach. Získava teda ďalší bod.

Aké je najrýchlejšie Scirocco?

Najrýchlejší model zo všetkých je Volkswagen Scirocco R, ktorý má 2,0-litrový motor s výkonom 276 koní, ktorý dokáže zrýchliť auto z 0 na 62 míľ za hodinu len za 5,5 sekundy.

Odporúča: