Logo sk.boatexistence.com

Čo je mafiánska kuchyňa?

Obsah:

Čo je mafiánska kuchyňa?
Čo je mafiánska kuchyňa?

Video: Čo je mafiánska kuchyňa?

Video: Čo je mafiánska kuchyňa?
Video: New York Mafia History - Hell's Kitchen, the Westies & the Mob 2024, Smieť
Anonim

MOB Kitchen je online platforma na varenie a obsah, ktorej poslaním je pomáhať študentom a mladým profesionálom pripravovať jedlá v kvalite reštaurácií s obmedzeným rozpočtom a dozvedieť sa viac o kultúre jedla a nápojov.

Čo znamená Mob kitchen?

Keď som odišiel z univerzity, celé leto 2016 som strávil vymýšľaním značky, imidžu a identity. Chcel som mať predstavu, že by to bolo začlenené, skupinové úsilie – a tak mi napadlo slovo kuchyňa. Slovo dav tiež znamená ľudia a spätne sa dostáva dotohto druhu významu.

Prečo sa mafiánska kuchyňa volá mob?

Odkiaľ pochádza názov MOB Kitchen? Na trhu bola medzera s potravinami prezentovanými v štýle pre študentov a aby to bolo rýchle. Chcel som sa dostať preč od potravinového porna. … Je tam napísané: „Postavme sa a povedzme, že chceme uvariť úžasné jedlo!

Kto stojí za mafiánskou kuchyňou?

Ben Lebus, zakladateľ online kulinárskej senzácie Mob Kitchen, rozpráva o marketingu tinder, receptoch na rande a faux pas s jedlom.

Koľko kníh vydala mafia?

Vydal štyri knihy s pavilónom: Mob Kitchen: Feed Four or More for Under 10 £ (2018), MOB Veggie: Feed Four or more za menej ako £ 10 (2019), Earth MOB: Znížte množstvo odpadu, míňajte menej, buďte trvalo udržateľný (2020) a Speedy MOB: 12-minútové jedlá pre štyroch ľudí (2020).

Odporúča: