Logo sk.boatexistence.com

Kde je bohatší na smeču?

Obsah:

Kde je bohatší na smeču?
Kde je bohatší na smeču?

Video: Kde je bohatší na smeču?

Video: Kde je bohatší na smeču?
Video: Speeches that have made Europe: Václav Havel (2000) 2024, Júl
Anonim

Poradie odomknutia postavy Smash Bros Ultimate ukazuje, že Richter je 8. postava v Linkovom odomykacom reťazci Dokončenie klasického režimu ako Link odomkne King K Rool. Potom hranie ako Link alebo King K Rool odomkne Ice Climbers a tak ďalej. Odomknutie Richtera by touto metódou malo trvať približne 70 minút alebo menej.

Ako odomknete Richtera Belmonta v Smash Bros?

Klasický režim je tiež skvelý spôsob, ako odomknúť Super Smash Bros Ultimate Richter Belmont. Všetko, čo musíte urobiť, je hrať a vyhrávať Linkov klasický režim, kým nezískate Young Link. Potom budete musieť hrať cez klasický režim Young Link ešte niekoľkokrát, aby ste odomkli Richtera.

Je Simon rovnaký ako Richter?

Jediný herný rozdiel medzi Richterom a Simonom je ten, že Richterova svätá voda má efekt aury, na rozdiel od Simonovej svätej vody, ktorá má efekt plameňa v dôsledku modré plamene.

Kto je silnejší, bohatší alebo Simon?

Richter je o niečo lepší proti Olimarovi, Simon je o niečo lepší proti Linkovi.

Kto je najsilnejší Belmont?

1 Simon Belmont

Simon je považovaný za najsilnejšieho Belmonta za to, že nie raz porazil grófa Draculu, ale dvakrát, pričom ťažké zranenie ho hendikepovalo v druhej bitke. V Castlevanii Dracula, ktorý videl svoju bezprostrednú smrť, uvalil na Simona kliatbu, ktorá ho pomaly zabíjala.

Odporúča: