Logo sk.boatexistence.com

Kde je Willard Scott?

Obsah:

Kde je Willard Scott?
Kde je Willard Scott?

Video: Kde je Willard Scott?

Video: Kde je Willard Scott?
Video: Willard Scott: Looking Back On His Fun-Filled Career | TODAY 2024, Smieť
Anonim

Podľa The New York Times Willard zomrel 4. septembra 2021 vo veku 87 rokov. Jeho manželka Paris Keena Scottová potvrdila, že zložil na svojej farme v r. Delaplane, VA.

Čo sa kedy stalo Willardovi Scottovi?

Smrť. Scott zomrel 4. septembra 2021 prirodzene vo veku 87 rokov.

Zomrel Willard Scott z Today Show?

Willard Scott, starožitný dlhoročný predpovedač počasia v relácii „Today“, ktorého práca svojím vlastným veselým uznaním objasnila, že nepotrebujete meteorológa, aby ste vedeli, odkiaľ vietor fúka,zomrel v sobotu na svojej farme v Delaplane, Va Mal 87 rokov. Jeho smrť potvrdila jeho manželka Paris Keena Scott.

Koľko má dnes Willard Scott rokov?

„Dnes ráno sme stratili milovaného člena našej rodiny @todayshow,“zdieľal na Instagrame aktuálny meteorológ „Today“Al Roker. “Willard Scott prešiel pokojne vo veku vo veku 87 rokov obklopený rodinou, vrátane svojich dcér Sally a Mary a jeho krásnej manželky Paris.

Aká bola hlavná fráza Willarda Scotta?

“ Keď narazíte na veľký čas, veľké peniaze, veľké ego, ľudia nehovoria. Nemáš žiadnych priateľov.“„Je to jednoducho tragédia, že dnes niekto oslepne kvôli glaukómu, keď je to také zbytočné.“"Každý sa sťažuje na počasie, ale zdá sa, že nikto s tým nikdy nič nerobí. "

Odporúča: