Logo sk.boatexistence.com

Odišiel adam vinatieri do dôchodku?

Obsah:

Odišiel adam vinatieri do dôchodku?
Odišiel adam vinatieri do dôchodku?

Video: Odišiel adam vinatieri do dôchodku?

Video: Odišiel adam vinatieri do dôchodku?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

Adam Matthew Vinatieri je bývalý hráč amerického futbalu, ktorý hral v National Football League 24 sezón za New England Patriots a Indianapolis Colts. Je považovaný za jedného z najlepších hráčov v histórii ligy a je s 2 673 bodmi najlepším strelcom NFL.

Odchádza Adam Vinatieri do dôchodku z Colts?

Dlhoročný kopanec Colts a popredný strelec v histórii NFL odhalil v „Pat McAfee Show“ V stredu oficiálne odchádza do dôchodku Adam Vinatieri, najlepší strelec NFL a Colts “verný kicker z rokov 2006-2019 oznámil v stredu svoj odchod do dôchodku v „Pat McAfee Show.“

Bude Adam Vinatieri hrať v roku 2020?

Aktualizácie prehrávača. Vinatieri v stredu v "The Pat McAfee Show" oznámil, že po 24 sezónach odišiel z NFL. Vinatieri v roku 2020 nehral a po tom, čo v decembri dovŕšil 48 rokov, je jeho rozhodnutie odísť z hry malým prekvapením.

Odišiel dnes Adam Vinatieri do dôchodku?

Adam Vinatieri dnes oznámil svoj odchod z NFL. Je lídrom všetkých čias v počte strelených gólov z poľa (599) a bodoch (2, 673).

Pre aký tím odchádza Adam Vinatieri do dôchodku?

A New England Patriots legenda, ktorá s tímom vyhrala tri tituly v Super Bowle, sa lúči s NFL. Adam Vinatieri, ktorý je považovaný za jedného z najväčších hráčov spojky v histórii, oznámil svoj odchod do dôchodku počas stredajšieho vystúpenia v Pat McAfee Show.

Odporúča: