Logo sk.boatexistence.com

Platíte daň z reverbu?

Obsah:

Platíte daň z reverbu?
Platíte daň z reverbu?

Video: Platíte daň z reverbu?

Video: Platíte daň z reverbu?
Video: ДАЙТЕ МНЕ ВЫГОВОРИТЬСЯ! Моё мнение о Японии спустя 10 лет жизни здесь! 2024, Smieť
Anonim

Reverb bude automaticky vyberať daň z obratu za položky zakúpené v štátochMarketplace Facilitator. … Za automatický výpočet, vyberanie a odvádzanie dane z obratu Reverb sa neplatia žiadne poplatky.

Prečo platím daň za Reverb?

Jedným zo spôsobov, ako sa „ekonomická prítomnosť“v štáte vytvára, je predaj cez digitálny trh, ako je Reverb, eBay, Etsy, Amazon atď. („Štáty trhoviska“). To znamená, že keď niekto, kto žije v štáte so zákonom o dani z trhoviska, uskutoční nákup na trhovisku akoReverb, z tohto predaja musí byť zaplatená daň.

Platíte dovoznú daň na Reverb?

Ak sa vaša dodacia adresa nachádza mimo obchodného subjektu predajcu (napr.g. Dovoz položiek z USA do EÚ), budete podliehať dovozným clám a daniam Tieto náklady nie sú zahrnuté vo vašej objednávke Reverb a budú vám účtované prepravcom počas procesu colného odbavenia alebo pri doručení.

Účtuje Reverb daň za použité vybavenie?

Ak sa vaša dodacia adresa nachádza v jednom z aktívnych štátov sprostredkovateľa Marketplace, budete musieť zaplatiť daň z obratu pri objednávke. Rozhodnutie Najvyššieho súdu povoľuje štátom zdaňovať predaje na diaľku, ako napríklad tie, ktoré sa uskutočňujú prostredníctvom Reverb a akýchkoľvek iných stránok elektronického obchodu. …

Ako získam oslobodenie od dane na Reverb?

Ak máte certifikát predajcu alebo máte klasifikáciu 501(c)(3) od IRS, a preto ste oslobodení od dane, pošlite nám e-mail na adresu [email protected] s je priložený váš certifikát alebo list. Vaše informácie skontrolujeme a spracujeme čo najskôr, aby sme zabezpečili oslobodenie od dane.

Odporúča: