Logo sk.boatexistence.com

Môžem umyť keffiyeh?

Obsah:

Môžem umyť keffiyeh?
Môžem umyť keffiyeh?

Video: Môžem umyť keffiyeh?

Video: Môžem umyť keffiyeh?
Video: Roušky ano! Péče o ně je ale základ | Na vlastní otvor | MALL.TV 2024, Smieť
Anonim

Ak chcete mať 100% istotu, že vaše pompómy budú chránené, potom umývanie rúk je najbezpečnejšia možnosť. Kefíju perieme v práčke, jemný program, 30 stupňov.

Môžem dať šatku do práčky?

Bavlnené a polyesterové šatky na pranie v práčke. Na bavlnené alebo polyesterové šatky použite jemné alebo jemné nastavenie vašej práčky. … Ak je vaša šatka z polyesteru alebo bavlny, môžete ju vyčistiť pomocou jemného alebo jemného cyklu v práčke, v studenej vode a s jemným pracím prostriedkom.

Môžem prať shemagh v práčke?

Pri praní akéhokoľvek pravého Shemaghu buďte opatrní. Mala by sa použiť studená voda a Shemagh by sa malo sušiť odkvapkaním alebo pri nízkej alebo žiadnej teplote. Vzhľadom na použitie 100% bavlny môže vysoké teplo spôsobiť zrážanie Shemaghu. Shemagh bude pri každom praní jemnejšia a ešte pohodlnejšia.

Ako periete palestínsky šál?

Ako umývať keffiyeh ?

  1. Ručne umývané, nie strojové kľúče. …
  2. Studená voda ako prevencia proti zmršťovaciemu faktoru. …
  3. Odtieranie, nie drhnutie. …
  4. Opláchnite a zrolujte do uteráka. …
  5. Rozotrite a vysušte na vzduchu. …
  6. Doprajte svojmu Hirbawi Keffiya čas na vysielanie.

Z akého materiálu je keffiyeh vyrobený?

Keffiyeh je tradičná pokrývka hlavy na Blízkom východe vyrobená zo šatky s štvorcovým metrom, zvyčajne vyrobená z bavlny Niektoré iné továrne ju vyrábajú z látky, ktorá je zmesou polyesteru a bavlny alebo len polyester. Tie najkvalitnejšie sú vyrobené zo 100% bavlny, ako tie vyrobené v továrni v Hebrone.

Odporúča: