Logo sk.boatexistence.com

Kedy sú pierogi fest v treske indickej?

Obsah:

Kedy sú pierogi fest v treske indickej?
Kedy sú pierogi fest v treske indickej?

Video: Kedy sú pierogi fest v treske indickej?

Video: Kedy sú pierogi fest v treske indickej?
Video: Late Night Routine|Как провести вечер в одиночестве Япония VLOG 2024, Júl
Anonim

29. – 31. júla 2022 Pierogi Fest®, pýcha Whiting, je príležitosťou pre obyvateľov osláviť svoje dedičstvo a zároveň si zo seba urobiť trochu zábavy čas.

Čo je Pierogi Fest v Whiting Indiana?

PIEROGI FEST – 23., 24. a 25. júla

Pierogi Fest, ktorý sa koná v Downtown Whiting, poskytuje každoročnú príležitosť ľuďom vrátiť sa ku svojim koreňom, oslavovať ich dedičstvo a zažijú veľa zábavy. Neuveriteľné podujatie priťahuje viac ako 300 000 ľudí z celej krajiny a sveta.

Kde sa koná Pierogi Festival v Indiane?

Pierogi Fest®, ktorý sa koná v Whiting, Indiana, oslavuje východoeurópske jedlo a kultúru s bláznivým rodinným zvratom. Pierogi Fest® každoročne organizuje obchodná komora Whiting-Robertsdale a je pýchou spoločnosti Whiting.

Z akej krajiny perogie pochádzajú?

Pierogi prišli na poľské územia v 13. storočí. Pravdepodobne boli dovezené z Ďalekého východu cez východných susedov, ako je Kyjevská Rus (dnešná Ukrajina), možno vďaka Hyacintovi z Poľska (mních v kyjevskom kláštore, ktorý sa stal patrónom pierogov).

Bude okúsiť Chicago v roku 2021?

Hoci sa tento rok v Grant Parku prerušuje masívny festival jedla, stále si môžete zahryznúť do uznávanej kulinárskej scény mesta s Taste of Chicago To Go. Tento rok bude festival zahŕňať zoznam prepracovaných podujatí od 7. – 11. júla 2021 … Pozrite si úplný plán Taste of Chicago To Go 2021.

Odporúča: