Logo sk.boatexistence.com

Čo je to orezávač sedmokrásky?

Obsah:

Čo je to orezávač sedmokrásky?
Čo je to orezávač sedmokrásky?

Video: Čo je to orezávač sedmokrásky?

Video: Čo je to orezávač sedmokrásky?
Video: Orezávač okrajov trávnika 2024, Smieť
Anonim

Rezačka sedmokrásky je typ rozbušky navrhnutý na odpálenie leteckej bomby na úrovni zeme alebo nad ňou. Samotná zápalnica je dlhá sonda pripevnená k nosu zbrane, ktorá odpáli bombu, ak sa dotkne zeme alebo akéhokoľvek pevného predmetu.

Čo znamená slovné spojenie orezávač sedmokrásky?

1 slang: kôň, ktorý sa v kluse cíti nízko. 2 slang: loptička (ako v krikete alebo bejzbale) tak odpálená alebo odpálená, že sa kĺže po zemi. 3 slang: fragmentárna bomba alebo protipechotná bomba.

Čo je to orezávač sedmokrásky v bejzbale?

Filtre Veľmi veľká konvenčná bomba donesená lietadlom a navrhnutá tak, aby vybuchla v krátkej vzdialenosti nad zemou so sústredeným poškodením výbuchom na úrovni zeme v okruhu stoviek stôp.podstatné meno. (baseball, slang, datované, 19. storočia) Dobre udretá loptička.

Čo znamená klesnúť orezávač sedmokrásky?

krájač sedmokrásky. podstatné meno. futbal silná strela, ktorá sa pohybuje blízko zeme . kriket loptička hodená, kopnutá alebo úder tak, že sa kotúľa po zemi.

Aký typ bomby je rezačka sedmokrásky?

Ermey vysvetľuje, že rezačka sedmokrásky je civilný výraz pre najväčšiu konvenčnú bombu na svete, známu ako BLU 82 alebo Big Blue 82. Táto bomba bola prvýkrát použitá vo Vietname na čisté pristávacie zóny pre vrtuľníky a má veľkosť malého auta. Big Blue 82 sa dodnes používa a zostáva prakticky nezmenený.

Odporúča: