Logo sk.boatexistence.com

Prečo sú šperky Kays také lacné?

Obsah:

Prečo sú šperky Kays také lacné?
Prečo sú šperky Kays také lacné?

Video: Prečo sú šperky Kays také lacné?

Video: Prečo sú šperky Kays také lacné?
Video: ЮЛЯ ФИНЕСС: Как я вышла с 8 этажа! Групповое изнасилование под мефедроном, психиатрическая больница 2024, Smieť
Anonim

Kay Jewelers Pricing Kay Jewelers robí ich diamanty cenovo dostupnejšie tým, že ich propaguje ako 1,0-karátový, hoci v skutočnosti majú okolo 0,95 karátu. Väčšina by vedela, že 0,95-karátový diamant bude mať nižšiu cenu ako diamant s hmotnosťou 1,0 karátu.

Sú šperky Kays kvalitné?

Čo hovoria recenzie Kay Jewelers? Recenzie na Kay Jewellers sú celkovo negatívne. Značka má 1,7 hviezdičky v spotrebiteľských záležitostiach na základe viac ako 60 nedávnych recenzií. Na TrustPilot má značka v priemere 1,6 hviezdičiek od približne 50 zákazníkov, čo jej dáva celkové hodnotenie „zlé“

Predáva Kays skutočné zlato?

Všetko, čo sa blyští, je zlato-a dostupné v KAY. Nakupujte v našej kolekcii prsteňov z 10K, 14K alebo 18K zlata a darujte darček, ktorý vydržíte - pre seba alebo pre toho, koho milujete. Vyberte si zlato so stohovateľnými prsteňmi, zlatými diamantovými prsteňmi, zlatými prsteňmi s drahými kameňmi a ďalšími.

Je Kay Jewelers skutočné striebro?

Sterling Silver Šperky v KAY

Dnes sú to najdostupnejšie z drahých kovov. … Strieborné šperky – ako napríklad prstene zo striebra – musia obsahovať aspoň najmenej 92,5 % čistého striebra, a preto sú označené ako. 925.

Kto je lepší Kay alebo Jared?

Kým Jared's kolekcia si zaslúži pohľad, Kay's má viac možností a tiež viac štýlov. Celkovo je to pôsobivejší výber a pravdepodobne ešte jedinečnejší ako ten Jaredov.

Odporúča: