Logo sk.boatexistence.com

Neely sa rozviedli?

Obsah:

Neely sa rozviedli?
Neely sa rozviedli?

Video: Neely sa rozviedli?

Video: Neely sa rozviedli?
Video: Neely SA Tour 2024, Smieť
Anonim

V roku 2014 Neely urobila pre svoju rodinu životné rozhodnutie, ktoré mohlo šokovať jej fanúšikov. Rozviedla sa so svojím životným partnerom a spolumoderátorkou šou Pat Neely a Down Home with the Neelys, nárok páru na slávu, bol zrušený s ich rozhodnutím rozísť sa.

Kedy sa Pat Neely znova oženil?

Bývalá hviezda Food Network si vzala Tamiku Parksovú na intímnom obrade na dvore v 2017. Pat Neely si myslel, že sa už nikdy neožení.

Zomrela dcéra Neelys?

Asi pred rokom jeho 21-ročná dcéra zomrela na komplikácie kosáčikovitej anémie, rovnakú chorobu, na ktorú mal aj jeho otec, Jimov brat. …V marci Kelvin Neely, Jimov najstarší syn, zomrel na kosáčikovitú anémiu.

Čo sa stalo čiernemu páru na Food Network?

V roku 2014 boli fanúšikovia populárneho páru Food Network Pat a Gina Neely z Down Home With The Neelys zdrvení, keď dvojica oznámila, že po 24 rokoch manželstva končia svoje podnikanie aj súkromie vzťahy … „To bol Patov sen. Všetci boli cez mesiac okrem mňa.

Ako Gina Neely schudla celú tú váhu?

Namiesto menej zdravých spôsobov varenia, ako je vyprážanie, Gina používa gril George Foreman Grill na grilovanie hamburgerov, sendvičov, kreviet, kuracieho mäsa a quesadillas A nerobila to sama -- Gina sa pripojila ku komunite ľudí, ktorí sa venujú zdravšiemu životnému štýlu v súťaži George Foreman Grill Chudnutie.

Odporúča: