Logo sk.boatexistence.com

Prečo používať rozjasňujúce sérum?

Obsah:

Prečo používať rozjasňujúce sérum?
Prečo používať rozjasňujúce sérum?

Video: Prečo používať rozjasňujúce sérum?

Video: Prečo používať rozjasňujúce sérum?
Video: Ako používať nové očné sérum Revitalift Filler | L'Oréal Paris 2024, Smieť
Anonim

Najjednoduchší spôsob, ako oživiť mdlú a nevýraznú pleť, je použiť rozjasňujúce sérum. „Sú navrhnuté tak, aby pomohli vyrovnať tón pleti, zosvetlili alebo vybledli tmavé škvrny, jemne exfoliovali a často pôsobia ako antioxidanty, aby zabránili budúcemu poškodeniu,“hovorí dermatologička, MUDr. Maura Caufield.

Kedy mám použiť rozjasňujúce sérum?

Aj keď neexistuje žiadne prísne pravidlo, výskum z roku 2011 navrhuje používať oboje a podľa toho vrstviť. Pretože je sérum ľahšie a rýchlo dodáva aktívne zložky do pokožky, pokračuje najskôr po vyčistení pleti.

Sú dobré rozjasňujúce séra?

Vstúpte do rozjasňujúcich sér, ktoré sú kľúčom k získaniu dokonale tónovanej a rovnomernej pleti, o ktorej všetci snívame. Tieto účinné produkty často obsahujú silné antioxidanty, ako je vitamín C. Tieto receptúry môžu pomôcť zmenšiť tmavé škvrny, zjemniť textúru pleti a vytvoriť celkovo žiarivú pleť.

Môžem používať rozjasňujúce sérum každý deň?

Aplikujte niekoľko kvapiek ráno a večer pred olejmi a hydratačnými prípravkami. Nechajte absorbovať 30 sekúnd. Vhodné na každodenné použitie. Ak dôjde k podráždeniu, prestaňte používať.

Čo je rozjasňujúce sérum na tvár?

Nabité vitamínom C, antioxidantmi a často aj retinolom, tieto kvalitné séra môžu byť na drahej strane. Podľa dermatológov však môžu pomôcť zvrátiť známky starnutia a zanechať vám žiarivú pleť. Tu sú najlepšie rozjasňujúce séra priamo od odborníkov.

Odporúča: