Logo sk.boatexistence.com

Pri chladení cesta na sušienky?

Obsah:

Pri chladení cesta na sušienky?
Pri chladení cesta na sušienky?

Video: Pri chladení cesta na sušienky?

Video: Pri chladení cesta na sušienky?
Video: Chilling Cookie Dough Makes A Difference 2024, Smieť
Anonim

Vo všeobecnosti platí, že cesto na sušienky by ste mali chladiť v chladničke najmenej 30 minút a až 24 hodín. Viac než to a vo konečnom produkte neuvidíte výrazný rozdiel, hovorí Haught Brown.

Mám schladiť cesto na sušienky v chladničke?

Prečo potrebujete vychladiť svoje cesto na sušienky

Vloženie cesta do chladnička umožní tukom vychladnúť Výsledkom bude, že sušienky sa roztiahnu pomalšie, držia ich textúru. Ak preskočíte mrazivý krok, je pravdepodobnejšie, že namiesto krásnych žuvacích koláčikov skončíte s plochými, smutnými diskami.

Čo robí vychladenie cesta na sušienky pred pečením?

Vychladenie cesta na sušienky pred pečením stuhne tuk v sušienkach. Keď sa sušienky pečú, tuku vo vychladnutom cesta na sušienky trvá dlhšie, než sa roztopí ako tuku pri izbovej teplote. A čím dlhšie zostane tuk pevný, tým menej sa koláčiky roztečú.

Bude cesto na sušienky pred pečením 48 hodín chladiť, aby chutilo lepšie?

Kdekoľvek od 24 do 72 hodín. Čím dlhšie budete cesto chladiť, tým viac sa rozvinie chuť. Múka tiež absorbuje viac vlhkosti, takže hrubšia a žuvavejšia bude konečná textúra.

Môžete nechať cesto na sušienky cez noc v chladničke?

Ako dlho chladiť cesto na sušienky. Vo všeobecnosti platí, že cesto na sušienky by ste mali chladiť v chladničke najmenej 30 minút a až 24 hodín. Viac než to a vo konečnom produkte neuvidíte výrazný rozdiel, hovorí Haught Brown.

Odporúča: