Je žiarovka svetlometov h4?

Obsah:

Je žiarovka svetlometov h4?
Je žiarovka svetlometov h4?

Video: Je žiarovka svetlometov h4?

Video: Je žiarovka svetlometov h4?
Video: AUTOvKELLY: test žiaroviek H4 - TOPSPEED.sk 2024, Október
Anonim

Žiarovky H4 a H7 sa líšia, hoci obe sú žiarovkami do svetlometov. H7 má dva hroty a jedno vlákno, zatiaľ čo H4 má dve vlákna a tri hroty.

Aký typ žiarovky je H4?

Zatiaľ čo žiarovky H1, H3 a H7 majú všetky len jedno vlákno, H4 je dvojvláknová žiarovka. Namiesto toho, aby len jeden vodič vytváral svetlo, má žiarovka H4 dva. To umožňuje, aby žiarovka H4 slúžila ako diaľkové aj stretávacie svetlomety v jednej žiarovke.

Čo znamená H4 na žiarovke svetlometu?

Žiarovka svetlometu h4 je dvojvláknová žiarovka, ktorá vytvára diaľkové a stretávacie svetlá v tej istej žiarovke. Kliknutím sem zobrazíte zoznam našich LED žiaroviek H4. Nižšie je uvedený zoznam niektorých vozidiel, ktoré používajú žiarovku H4. Skontrolujte si príručku vlastníka a pošlite nám e-mail ohľadom montáže.

Je H11 a H4 to isté?

Tiež známe ako dvojvláknové žiarovky, používajú sa na napájanie diaľkových aj stretávacích svetiel vašich svetlometov. Každému účelu je vyhradené jedno vlákno. … Žiarovky H1, H3, H7, H11, HB3 a HB4 sú jednovláknové. H4 sú dvojité vlákno.

Aký je rozdiel medzi žiarovkami H4 a H7?

Kovania H4 a H7 sú úplne odlišné tvarovky. H7 je jednovláknová žiarovka, ktorá bude fungovať iba s jedným svetlometom, zatiaľ čo H4 je dvojvláknová žiarovka, ktorá funguje ako stretávacie, tak aj diaľkové svetlá v jednom.

Odporúča: