Logo sk.boatexistence.com

Dá sa strivektín použiť na tvár?

Obsah:

Dá sa strivektín použiť na tvár?
Dá sa strivektín použiť na tvár?

Video: Dá sa strivektín použiť na tvár?

Video: Dá sa strivektín použiť na tvár?
Video: StriVectin Tightening Face Cream on QVC 2024, Smieť
Anonim

Strivectin Instant Facial Sculpting Krém Tento tvarovací krém, ktorý. Strivectin Instant Facial Sculpting Cream je vyvinutý tak, aby posilnil prirodzenú produkciu kolagénu v pokožke, spevnil pokožku krku a čeľuste a znížil výskyt jemných liniek a vrások.

Môžem použiť strivectinový krém na krk na tvár?

Aplikujte tento ultravýživný nočný krém na celú oblasť krku, aby ste predišli líniám a vráskam. Najlepšie na tom je Pro-Collagen Serum a Nočný krém proti starnutiu s retinolom môžete použiť na tvár aj krk, takže si nebudete musieť kupovať samostatný krém na krk. !

Môžete použiť strivectin pod make-up?

Aplikujte Strivectin SD Eye Krém pod oči a okolo nich na zmiernenie vzhľadu vrán. … Použite tento krém po nanesení očného krému a krému na krk a pred nanesením make-upu ho nechajte niekoľko minút absorbovať do pokožky.

Ako dlho StriVectin vydrží?

Aká je trvanlivosť produktov a môžete ju predĺžiť chladením? Čas použiteľnosti všetkých produktov StriVectin je 3 roky, okrem opaľovacieho krému Age Protect, ktorý je 2 roky. Obdobie po otvorení (PAO) je tiež uvedené na každom balení a pohybuje sa od 18 do 24 mesiacov.

V akom poradí používate produkty StriVectin?

Poradie použitia je nasledovné: čistiaci prostriedok, toner, sérum, očný krém, hydratačný krém.

Odporúča: