Logo sk.boatexistence.com

Pôjde mrf hore?

Obsah:

Pôjde mrf hore?
Pôjde mrf hore?

Video: Pôjde mrf hore?

Video: Pôjde mrf hore?
Video: The short story of MRF #shorts 2024, Smieť
Anonim

Porastie/porastie/porastie cena akcií MRF? Áno. Cena akcií MRF môže za jeden rok vzrásť z 85166,50 INR na 96416,40 INR.

Je dobré investovať do MRF?

Kvalitné zárobky: MRF má vysoko kvalitné zárobky. Rastúca zisková marža: Súčasné čisté ziskové marže MRF (8 %) sú nižšie ako minulý rok (8,2 %).

Prečo je MRF taká vysoká?

MRF je najdrahšia akcia naindickom akciovom trhu, ktorá stojí 54 488 Rs za jednu akciu. Je to preto, že MRF nikdy nerozdelila svoje akcie. … Dôvodom môže byť to, že cena akcie je vysoká, takže maloobchodný obchodník s malými investíciami nebude ochotný kúpiť akcie MRF.

Prečo je MRF také nákladné?

Odpoveď znie, pretože existuje väčší počet akcií v obehu Vždy, keď akcia stúpne na vysokú úroveň, napríklad 5 000 rupií, spoločnosť ju rozdelí. To znamená, že ak vlastníte 100 akcií v hodnote 5 000, dostanete o 100 akcií viac, ale cena sa zníži na polovicu. … MRF nerozdeľuje svoje akcie ani neposkytuje bonusy.

Je MRF podhodnotená?

Pomer PE sa používa na ocenenie spoločností a na zistenie, či sú nadhodnotené alebo podhodnotené. Apollo Tyres, CEAT a Goodyear India majú PE v rozmedzí 20 až 28. Čo sa týka pomeru ceny a rezervy alebo PB, MRF je pohodlne umiestnené na 3,17-násobku, ale stále je pod Balkrishna Industries 6,39-krát

Odporúča: