Logo sk.boatexistence.com

Ako dlho pred plávaním šokujete bazén?

Obsah:

Ako dlho pred plávaním šokujete bazén?
Ako dlho pred plávaním šokujete bazén?

Video: Ako dlho pred plávaním šokujete bazén?

Video: Ako dlho pred plávaním šokujete bazén?
Video: UČÍME SE PLAVAT, RÁNO V BAZÉNU, MÁME UKLIZENO 2024, Smieť
Anonim

Mali by ste počkať jednu hodinu na libru pridaného šokového produktu a potom otestovať vodu, aby ste sa uistili, že pH a chlór sú v správnom rozsahu predtým, ako pustíte kohokoľvek do bazéna. Pripomíname, že chcete, aby vaše pH bolo medzi 7,2 a 7,8 ppm a váš voľný dostupný chlór bol 1-4 ppm pre bezpečné plávanie.

Čo sa stane, ak budete plávať v šokovanom bazéne?

Ak vstúpite do bazéna ihneď po šokovom ošetrení chlórovým bazénom, riskujete tak málo, ako podráždenie pokožky a očí, a toľko ako smrteľné. Šokovanie bazéna je nevyhnutné, ale buďte pri tom opatrní.

Ako skoro po šokovaní bazénom môžem plávať?

Po šokovaní bazéna

Je bezpečné plávať, keď je hladina chlóru okolo 5 ppm alebo po 24 hodinách. Vždy je najlepšie najskôr otestovať!

Musíte po šokovaní bazéna čakať 24 hodín?

Kedy je bezpečné vstúpiť do bazéna, keď ste v šoku? Vo všeobecnosti sa odporúča, aby ste počkali až 24 hodín na skok do bazéna po tom, čo bol šokovaný, v závislosti od veľkosti bazéna, hovorí Alan.

Dokážete šokovať bazén?

Dokážete vystaviť bazénu príliš veľký šok? POZNÁMKY PRE SKIMMEROV: Je to nepravdepodobné, ale môže sa to stať. Chcelo by to veľa šokov, aby sa voda skutočne stala nebezpečnou na kúpanie. Najlepší spôsob, ako sa uistiť, že môžete plávať bezpečne, je otestovať vodu v bazéne a uistiť sa, že hladina voľného chlóru je medzi 1 – 4 ppm pre zdravé plávanie.

Odporúča: