Logo sk.boatexistence.com

Kde sa zhromaždil éter?

Obsah:

Kde sa zhromaždil éter?
Kde sa zhromaždil éter?

Video: Kde sa zhromaždil éter?

Video: Kde sa zhromaždil éter?
Video: Kde – Kde (Official Video): Harvi | Adaa Khan | Harmony |Bang Music | Latest Punjabi Songs 2021 2024, Smieť
Anonim

"Kde sa zhromaždil éter" - Rada v Geological Processing in Facility. Rozdrvte ho a použite dynamit na odpálenie trezoru. „Tam, kde visia klietky“– plagátová tabuľa v Boathouse blízko poteru.

Čo je tá červená žiariaca vec v Tag der Toten?

Ak chcete dokončiť totem, musíte dokončiť tri výzvy. Všetky sú iné, tak ich vyskúšajte a uvidíte, ktoré je podľa vás jednoduchšie dokončiť. Splňte obe výzvy, potom sa vráťte k pustovníkovi v Lighthouse Level 4 a zoberte od čašníka predmet Dials. Tá červená látka je Apothicon Blood

Je Tag der Toten volaním mŕtvych?

Tag der Toten je prepracovaním mapy Call of the Dead z Call of Duty: Black Ops. Namiesto obsadenia celebrít hrajú hráči ako Victis, prvýkrát od filmu Pochovaný z Call of Duty: Black Ops II.

Aká hra má Call of the Dead?

Call of the Dead je deviata mapa Call of Duty: Black Ops Zombies Treyarch to nazval „jedinečný zombie zážitok“a je „veľmi špeciálnym výtvorom pre všetkých fanúšikov zombie . Úroveň je prvá, ktorá obsahuje skutočné celebrity bojujúce proti zombie a predstavuje George A. Romera ako jedného zo zombie.

Čo znamená Nacht der Toten?

Nacht der Untoten (v nemčine Night of the Undead), známa aj ako plagát Night in the Rezurrection, je prvou mapou zombie v Call of Duty: World at War a herný režim Naci Zombies.

Odporúča: