Logo sk.boatexistence.com

Zložky v skopolamínovej náplasti?

Obsah:

Zložky v skopolamínovej náplasti?
Zložky v skopolamínovej náplasti?

Video: Zložky v skopolamínovej náplasti?

Video: Zložky v skopolamínovej náplasti?
Video: Scopolamine Patch: The Only Motion Sickness Cure That Works 2024, Smieť
Anonim

NDC 45802-580-84 Skopolamín Každá náplasť obsahuje 1,3 mg skopolamínu formulovaného tak, aby doručil in vivo približne 1 mg počas 3 dní. Neaktívne zložky sú krospovidón, izopropylpalmitát, ľahký minerálny olej, polyizobutylén polyizobutylén Polyizobutylén, tiež známy ako „PIB“alebo polyizobutén, (C4H8) je homopolymér izobutylénu alebo 2-metyl-1-propénu, na ktorom je založený butylkaučuk. https://en.wikipedia.org › wiki › Butyl_rubber

Butylová guma – Wikipedia

etylénvinylacetátový kopolymér a aluminizovaná polyesterová fólia.

Aká je účinná látka skopolamínu?

Scopolamínový transdermálny systém je navrhnutý na nepretržité uvoľňovanie skopolamínu po aplikácii na oblasť neporušenej kože na hlave, za uchom. Každý systém obsahuje 1,5 mg skopolamínovej bázy. Skopolamín je (9-metyl-3-oxa-9-azatricyklo[3.3.1.02,4]nonan-7-yl)-3-hydroxy-2-fenylpropanoát.

Aký liek je v skopolamínovej náplasti?

Scopolamín sa používa na prevenciu nevoľnosti a zvracania spôsobených kinetózou alebo liekmi používanými počas operácie. Skopolamín patrí do triedy liekov s názvom antimuskariniká Funguje tak, že blokuje účinky určitej prírodnej látky (acetylcholínu) na centrálny nervový systém.

Prečo je skopolamín prerušený?

Perrigo prestalo používať skopolamínový transdermálny systém z obchodných dôvodov - Prerušenie nie je spôsobené problémami s kvalitou, bezpečnosťou alebo účinnosťou produktu. - Skopolamínový transdermálny systém bol uvedený na stránke FDA Drug Shortage. Po ďalšom výskume spoločnosť Perrigo potvrdila ukončenie používania produktu.

Je skopolamínová náplasť bezpečná?

Scopolamínová náplasť sa vo všeobecnosti neodporúča deťom alebo starším ľuďom z dôvodu toxicity. Dostali sme niekoľko sťažností pacientov na odobratie skopolamínovej náplasti po ich použití na kontrolu kinetózy na dovolenke.

Odporúča: