Logo sk.boatexistence.com

Kedy použiť spoluprácu vo vete?

Obsah:

Kedy použiť spoluprácu vo vete?
Kedy použiť spoluprácu vo vete?

Video: Kedy použiť spoluprácu vo vete?

Video: Kedy použiť spoluprácu vo vete?
Video: ASMR OCTOBER TAROT READING ~ LET THIS HAPPEN FOR YOU 2024, Júl
Anonim

Ak budeme na úlohe spolupracovať, bude menej pravdepodobné, že urobíme chybu Profesor by bol rád, keby sme na našom projekte spolupracovali. "Poďme spolupracovať na našich prácach, aby sme skončili rýchlejšie," povedal najmladší súrodenec. Obe spoločnosti chcú spolupracovať, aby dosiahli vyšší predaj.

Aký je príklad spolupráce?

Skupina spolupracujúca na organizácii podujatia je príkladom spolupráce. Spolupracovať, najmä v rámci spoločného intelektuálneho úsilia. … Spolupracovať znamená spolupracovať s nepriateľom. Prezident spolupracujúci s konkurenčnou krajinou na oslobodení rukojemníkov je príkladom spolupráce.

Môžeš povedať spolupracovať na?

Použil by som „spolupracovať s“, pretože to znamená vašu spoločnú prácu s niekým. Tá "in" verzia mi príde čudná. Vy však „spolupracujete na“ projekte, alebo na diele. Ak sa cítite dobrodružne, môžete povedať: „Môj priateľ so mnou spolupracuje na tejto domácej úlohe.

Čo znamená spolupracovať s ostatnými?

Čo je spolupráca? Spolupráca znamená spolupracovať s jedným alebo viacerými ľuďmi na dokončení projektu alebo úlohy alebo rozvoji nápadov či procesov Na pracovisku k spolupráci dochádza, keď dvaja alebo viacerí ľudia spolupracujú na spoločnom cieli, ktorý je prínosom pre tím alebo spoločnosť.

Ako využívaš spoločné úsilie vo vete?

Tieto dôležité návrhy sú výsledkom spolupráce mnohých ministerstiev. Som vďačný svojmu šľachetnému priateľovi za to, že to musí byť spoločné úsilie všetkých zúčastnených v zdravotníctve Už máme dobré príklady spoločného úsilia vo vojenskej sfére.

Odporúča: