Logo sk.boatexistence.com

Majú sporáky frigidaire poistky?

Obsah:

Majú sporáky frigidaire poistky?
Majú sporáky frigidaire poistky?

Video: Majú sporáky frigidaire poistky?

Video: Majú sporáky frigidaire poistky?
Video: Campana con microondas 🤯 #casa #cocina #remodelacion #idea #cocinaintegral #novedad 2024, Smieť
Anonim

Čo to je: Tepelná poistka rúry je bezpečnostná funkcia, ktorá zabraňuje prehriatiu rúry. Ak k tomu dôjde, poistka sa vypne a preruší napájanie rúry.

Ako zistím, či je vypálená poistka sporáka?

Vizuálne skontrolujte poistku, či nie je spálená. Tavné spojenie je viditeľné cez sklenené okienko v hornej časti. Ak je poistka dobrá, tento spoj bude neporušený. Ak dôjde k prepáleniu poistky v dôsledku preťaženia, tento odkaz bude viditeľne prerušený.

Ako resetujete sporák Frigidaire?

Chybové kódy rúry Frigidaire

Prvú vec, ktorú by ste mali urobiť, je pokúsiť sa vykonať tvrdý reset odpojením rúry, počkaním asi 30 sekúnd a jej opätovným zapojením V niektorých prípadoch to bude stačiť na resetovanie riadiacej dosky a opätovné uvedenie rúry do prevádzky.

Majú kachle Frigidaire tlačidlo reset?

Je na rúre Frigidaire tlačidlo resetovania? Režimy pečenia, pečenia alebo grilovania v rúre možno resetovať stlačením tlačidla „Zrušiť“Túto možnosť môžete použiť aj vtedy, keď chcete zmeniť čas alebo teplotu varenia vášho jedla. Nemôžete ho použiť, keď chcete obnoviť továrensky nastavenú vnútornú teplotu rúry.

Prečo mi nefunguje sporák Frigidaire?

Odstráňte základňu horáka a hľadajte odpojené káble. Znovu pripojte všetky, ktoré sú uvoľnené, a uistite sa, že všetky existujúce spojenia sú pevné. Vymeňte základňu horáka, uzáver a rošt. Obnovte napájanie kachlí a znova otestujte horák.

Odporúča: