Logo sk.boatexistence.com

Predalo sa fleury?

Obsah:

Predalo sa fleury?
Predalo sa fleury?

Video: Predalo sa fleury?

Video: Predalo sa fleury?
Video: ЧТО БУДЕТ ЕСЛИ ЗАХВАТИТЬ ВСЕ ГЕТТО В ГТА СА? (GTA SA) 2024, Smieť
Anonim

Fleury technicky nebol v roku 2017 vymenený zaVegas Golden Knights, ale Pittsburgh Penguins vymenili v roku 2020 výber v druhom kole, aby sa zabezpečilo, že si vyberie Vegas ho v rozširovacom koncepte.

Je Marc-Andre Fleury vymenený?

Marc-Andre Fleury, úradujúci víťaz Vezina Trophy, bol vymenený z Vegas Golden Knights do Chicaga Blackhawks … Tento krok zbavuje Golden Knights Fleuryho 7 miliónov dolárov cap hit pre budúcu sezónu, posledný rok, trojročné predĺženie, ktoré podpísal s klubom v roku 2018.

Koho vymenil Marc-Andre Fleury?

Jednou z oblastí, ktoré neboli na súpiske Blackhawks riešené, bola ich situácia pri brankároch. Zdá sa, že to tak už nie je, keďže správy ukazujú, že „Jastrabi získali vládnuceho brankára, víťaza Vezina Trophy, Marca-Andreho Fleuryho výmenou s Vegas Golden Knights za AHL F Mikaela Hakkarainena

Išiel Fleury do Blackhawks?

Fleury sa cítil podobne ako po tom, čo v roku 2017 odišiel z Pittsburghu Penguins do Vegas Golden Knights na rozširovacom drafte NHL. Najprv sklamaný po tom, čo ho Golden Knights vymenili 27. júla do Blackhawks, prispôsobuje sa a robí to najlepšie.

Kam odišiel Marc-Andre Fleury?

Chicago Blackhawks získali úradujúceho víťaza Vezina Trophy Marca-Andreho Fleuryho z Vegas Golden Knights, bolo oznámené v utorok.

Odporúča: