Logo sk.boatexistence.com

Aký karburátor je lepší holley alebo edelbrock?

Obsah:

Aký karburátor je lepší holley alebo edelbrock?
Aký karburátor je lepší holley alebo edelbrock?

Video: Aký karburátor je lepší holley alebo edelbrock?

Video: Aký karburátor je lepší holley alebo edelbrock?
Video: How To Choose A Carburetor 2024, Júl
Anonim

Holley je jednoducho uprednostňovaný, pretože zvyčajne vyrába viac energie z krabice. Celkovo je Holley oveľa jednoduchšie vyladiť, ale s trochou práce sa sacharidy Carter alebo Edelbrock dajú vyrobiť tak, aby zodpovedali číslam Holley HP alebo výkonu na plný plyn.

Čo je lepšie Holley alebo Edelbrock?

Ako som už spomínal, hneď po vybalení z krabice Edelbrock bude lepší Ak ste však domáci majster, ktorý rád upravuje veci okolo seba – Holley bude vaša najlepšia kamarát Ladenie je citlivejšie a menej citlivé ako nielen Edelbrock, ale aj väčšina sacharidov iných výrobcov.

Aký je najspoľahlivejší karburátor?

Z 13 značiek karburátorov zvolili nadšenci za 3 najspoľahlivejšie značky karburátorov Advanced Engine Design (AED), Edelbrock a Holley (v abecednom poradí).

Ako dobré sú sacharidy Edelbrock?

Edelbrock 750 Performer má povesť karburátora, ktorý funguje veľmi dobre hneď po vybalení z krabice. Ako uvidíme, naše testovanie túto vieru vo všeobecnosti potvrdzuje. … Na vyladenie tohto karbónu si budete musieť zakúpiť súpravu, ale cena je primeraná.

Sú karburátory Holley spoľahlivé?

Zdá sa, že Holley venoval pozornosť a vykonáva serióznu kontrolu kvality. Tieto sacharidy sú teraz také spoľahlivé ako výkonné Ak máte zásobu na polohorúce malé bloky alebo horúce malé kocky, toto je sacharid pre vás. Dobre by jazdil aj so sériovým motorom s väčšou kockou vo veľkom aute s prevodovkami vhodnými na diaľnicu.

Odporúča: