Logo sk.boatexistence.com

Čo robí kryt?

Obsah:

Čo robí kryt?
Čo robí kryt?

Video: Čo robí kryt?

Video: Čo robí kryt?
Video: JAK SI VYROBIT KRYT NA MOBIL | Fallenka 2024, Smieť
Anonim

Hubcaps sú navrhnuté tak, aby tesne priliehali k oblasti náboja kolies vášho auta Ľahko sa dajú zacvaknúť na miesto a bezpečne uchytia. Počas jazdy sa vaše pneumatiky stretávajú so všetkými druhmi nečistôt a nečistôt. Vďaka krytom kolies máte pokoj, že špina, kamene a iné nečistoty nepoškodzujú vaše kolesá.

Je v poriadku jazdiť bez puklice?

Nezáleží na tom, či sú vaše kryty kolies zneužité alebo chýbajú, mnohým motoristom je trápne riadiť auto bez kompletnej sady decentne vyzerajúcich krytov kolies Iste, auto aj tak pôjde ako vždy. … Ale kryty kolies alebo ich nedostatok môžu spôsobiť alebo zlomiť auto príťažlivosť.

Mám dostať kryty kolies alebo ráfiky?

Ak chcete svojmu kolesu poskytnúť väčšiu ochranu, možno by bolo dobré zvoliť ráfiky pred krytom nábojaKryty nábojov sú tradične navrhnuté tak, aby poskytovali ochranu len pre matice kolesa a aby boli prvky kolesa zakryté. Dizajn väčšiny ráfikov však ponúka väčšie pokrytie a ochranu.

Nasadzujú sa kryty nábojov?

Nasúvacie kryty nábojov: Tieto kryty kolies nasadzujú na koleso a zaistia ich na mieste plastovými sponami. Skrutkovacie kryty kolies: Tieto kryty kolies majú plastovú maticu, ktorá sa priskrutkuje na matice vášho vozidla.

Prechádzajú kryty nábojov cez ráfiky?

Hlavné rozdiely medzi ráfikmi a krytmi kolies

Ráfiky budú vždy na vonkajšom okraji kolesa a budú sa dotýkať pneumatiky. K kolesu sú pridané kryty hlavy. Podľa definície pokrýva náboj alebo stred kolesa, ale kryt môže pokrývať celé koleso.

Odporúča: