Logo sk.boatexistence.com

Prečo leggatt zabil námorníka?

Obsah:

Prečo leggatt zabil námorníka?
Prečo leggatt zabil námorníka?

Video: Prečo leggatt zabil námorníka?

Video: Prečo leggatt zabil námorníka?
Video: Она всю жизнь любила того, кто её предал#ВИВЬЕН ЛИ История жизни#биография 2024, Smieť
Anonim

Leggatt zabil druhého námorníka pretože odmietol poslúchnuť rozkazy počas búrky a ohrozoval plavidlo Leggatt je muž, ktorý je rozprávačom (ktorý je kapitánom plavidla) nájde plávanie vedľa svojej lode v tme noci. … Potreboval, aby ho námorník poslúchol a pomohol; muž odmietol.

Koho sa bojí kapitán Sephory?

Ako vysvetľuje Leggatt, Kipper sa „bojí mužov a tiež toho svojho starého druhého kamaráta.“Kapitánova slabosť sa ďalej prejavuje, keď sa pokúsi vypočuť kapitána o Leggattovi kruhovým objazdom, len aby ho ľahko oklamali, aby uveril, že Leggatt sa utopil.

Aký zločin spáchal Leggatt?

Kapitán sa dozvie, že Leggatt bol hlavným dôstojníkom zo Sephory a že náhodne zabil člena posádky. Hoci Leggatt muža neúmyselne zavraždil, kapitán odobral Leggattovi titul.

Čou pomáha Leggatt kapitánovi vyhnúť?

V tú noc kapitán povie Leggattovi, že bude kormidlovať loď blízko Koh-ringu, ostrova, ktorý sa zdá byť obývaný, a manévruje s ním do pol míle od pobrežia, takže že Leggatt nebude musieť plávať ďaleko, aby dosiahol pevninu. Leggatt ho varuje, aby si dával pozor, aby nešťastie stálo kapitána jeho prvý príkaz.

Ako Leggatt zmení kapitána?

Leggatt, vždy učiteľ, hovorí kapitánovi, že si myslel, že „dôkladne porozumel“, čo núti kapitána zvážiť formovanie jeho vlastnej osobnosti. Schopnosť rozpoznať svoju vlastnú zbabelosť oslobodzuje kapitána od získania zbabelosti, ktorá je taká zjavná v Kapitánovi zo Sephory.

Odporúča: