Logo sk.boatexistence.com

Našli sa psy lady gaga?

Obsah:

Našli sa psy lady gaga?
Našli sa psy lady gaga?

Video: Našli sa psy lady gaga?

Video: Našli sa psy lady gaga?
Video: PSYTRANCE ● Lady Gaga - Poker Face (Kauffman & Eric Remix) 2024, Smieť
Anonim

Dva ukradnuté francúzske buldogy Lady Gaga boli nájdené v bezpečí a odovzdané polícii, podľa úradníkov. Dvaja psi, ukradnutí pri ozbrojenej lúpeži, sa "znova spojili" s predstaviteľmi speváka, uviedla polícia. … Žena sa podľa policajného hovorcu „nezúčastnila a nespájala“s lúpežou.

Našli psov Lady Gaga?

Si navždy hrdina. Psy vrátili o dva dni neskôr, krátko po vyhlásení veľkej odmeny popovou hviezdou. Polícia uviedla, že nezvestné psy boli odovzdané na miestnej policajnej stanici a opäť sa stretli s jedným zo zástupcov Lady Gaga po tom, čo žena povedala, že psov našla

Našli sa psy Lady Gaga?

LOS ANGELES (AP) – Dva francúzske buldogy Lady Gaga, ktoré ukradli zlodeji, ktorí zastrelili a zranili ich chodca, boli v piatok nájdené nezranené, uviedla polícia v Los Angeles.

Ako sa našli psy Lady Gaga?

Dva francúzske buldogy Lady Gaga boli nájdené po tom, čo ich ukradli a zastrelili jej psovoda, ĽUDIA môžu potvrdiť. Policajný kapitán v Los Angeles … Psy priviedla na policajnú stanicu olympijskej komunity LAPD žena okolo 18:00, povedal Tippet pre agentúru Associated Press, ktorá túto správu oznámila ako prvá.

Kto je tá dáma, ktorá našla psov Lady Gaga?

Policajti zatkli vo štvrtok v prípade dognappingu piatich ľudí – vrátane „ hrdinky“Jennifer McBride, ktorá tvrdila, že našla šteniatka v snahe získať odmenu 500 000 dolárov.

Odporúča: