Logo sk.boatexistence.com

Kedy sa priateľ rozpustil?

Obsah:

Kedy sa priateľ rozpustil?
Kedy sa priateľ rozpustil?

Video: Kedy sa priateľ rozpustil?

Video: Kedy sa priateľ rozpustil?
Video: 6 Signs A Break Up Might Be Good For You 2024, Smieť
Anonim

GFriend bola šesťčlenná juhokórejská dievčenská skupina vytvorená Source Music v roku 2015. Skupinu tvorili Sowon, Yerin, Eunha, Yuju, SinB a Umji. Debutovali EP Season of Glass 15. januára 2015.

Rozpadne sa GFRIEND v roku 2021?

Členovia K-popovej skupiny GFRIEND osobne potvrdili, že sa po šiestich rokoch v zábavnom biznise rozchádzajú. Source Music 18. mája oznámila, že „exkluzívna zmluva o umelcovi s GFRIEND a Source Music bude uzavretá 22. mája.

Prečo sa GFRIEND rozišiel?

Po šiestich spoločných rokoch sa šesť členiek populárnej kórejskej dievčenskej skupiny GFriend rozchádza po tom, čo sa nedokázali dohodnúť na podmienkach obnovenia zmluvy s ich manažérskou agentúrou, Source Music. Ich zmluva sa končí v sobotu (22. mája) a náhla správa ich fanúšikov, známych ako Buddy, zaskočila.

Obnoví GFRIEND zmluvu?

Source Music potvrdili, že ukončili zmluvu s populárnou dievčenskou kapelou GFRIEND. … Dievčenská kapela GFRIEND má pre fanúšikov K-Popu prekvapivú novinku. GFRIEND nepredĺžil svoju zmluvu s dlhoročnou agentúrou Source Music a je potvrdené, že ich cesty so Source Music sa rozídu.

Chystá sa GFriend rozpustiť?

18. mája 2021 bolo na oficiálnom účte GFriend Weverse oznámené, že dievčenská skupina K-pop sa rozíde so Source Music. Vo vyhlásení sa uvádza, že zmluva spoločnosti s GFriend sa skončí 22. mája.

Odporúča: