Logo sk.boatexistence.com

Je pedialyt dobrý pre psov?

Obsah:

Je pedialyt dobrý pre psov?
Je pedialyt dobrý pre psov?

Video: Je pedialyt dobrý pre psov?

Video: Je pedialyt dobrý pre psov?
Video: Спустя семь лет разлуки они нашли своего пса! Вот что с ним произошло! 2024, Júl
Anonim

Pedialyte je roztok elektrolytu používaný pre deti alebo dospelých s príznakmi miernej hnačky alebo dehydratácie. Pomáha dopĺňať elektrolyty a tekutiny, ktoré sa strácajú pri hnačke. To pomáha človeku s miernou dehydratáciou cítiť sa lepšie. Pamätajte však, že Pedialyte je vyrobený pre ľudí, nie pre psov

Koľko Pedialytu môžete dať psovi?

Pokiaľ váš veterinárny lekár nenariadi inak, môžete svojmu psovi ponúknuť niekoľko kôl roztoku na pitie každé 1-2 hodiny. Odporúčaná dávka je približne 2-4 ml Pedialyte na libru telesnej hmotnosti.

Je pre psov bezpečné piť Pedialyte?

Pedialyte je roztok elektrolytu používaný pre deti alebo dospelých s príznakmi miernej hnačky alebo dehydratácie. Pomáha dopĺňať elektrolyty a tekutiny, ktoré sa strácajú pri hnačke. To pomáha človeku s miernou dehydratáciou cítiť sa lepšie. Ale pamätajte, Pedialyte je vyrobený pre ľudí, nie pre psov.

Môžu mať psy Pedialyte na dehydratáciu?

Ako sa ukázalo, Pedialyte je bezpečný aj pre psov! Vkradnite do ich vody nejaký Pedialyte bez chuti, aby ste im dodali extra dávku elektrolytov.

Môžu mať psy Gatorade alebo Pedialyte?

Pár dúškov Gatorade je pre vášho psa úplne bezpečných, ale voda je jediná tekutina, ktorú váš pes potrebuje, aby zostal hydratovaný. Vášmu psovi môže trochu pomôcť, ak si po záchvate hnačky dá pár dúškov Gatorade, ale Pedialyte je pravdepodobne lepšia voľba.

Odporúča: