Logo sk.boatexistence.com

Má dnd ďalej umelca?

Obsah:

Má dnd ďalej umelca?
Má dnd ďalej umelca?

Video: Má dnd ďalej umelca?

Video: Má dnd ďalej umelca?
Video: Маша и Медведь (Masha and The Bear) - Маша плюс каша (17 Серия) 2024, Júl
Anonim

Vytváranie príbehov ako Artificer. Artificers sú komplexné postavy na hranie, dokonca aj keď D&D Beyond Character Sheet sleduje vaše kúzla a infúzie a aktualizuje štatistiky vašich Steel Defenders zakaždým, keď sa dostanete na vyššiu úroveň. … Vy ste však umelcom.

Kde nájdem Artificer v D&D mimo?

Stánok Artificer si môžete kúpiť samostatne bez toho, aby ste museli kupovať celú knihu! Prejdite na stránku Eberron: Rising from the Last War na Marketplace (https://www.dndbeyond.com/marketplace/source/eberron-rising-from-the-last-war) a prejdite nadol do sekcie, kde je možné uskutočniť jednotlivé nákupy.

Prečo nemôžem urobiť Artificer v D&D mimo?

Prosím Uistite sa, že má prehrávač na stránke predvolieb tvorcu zapnutý „Obsah Eberron“. Ak to nepomôže: Uistite sa, že hráč má prístup k triede Artificer. Triedu nájdete v Eberron: Rising From the Last War a Wayfinder's Guide to Eberron (iba 1 podtrieda).

Ako vytvoríte umelca v D&D mimo?

The Artificer bol oficiálne vydaný v knihe Eberron: Rising from the Last War. Už nie je možné vytvoriť postavu pomocou testovacej (UA) verzie. musíte si kúpiť knihu (alebo aspoň jednu z podtried ako čiastočný nákup), aby ste získali prístup k triede v nástroji Character Builder.

Aký zdroj obsahuje Artificer?

Po mesiacoch majstrovania a viacerých revíziách Wizards of the Coast oficiálne vydáva triedu Artificer vo svojej novej zdrojovej knihe Dungeons & Dragons, Eberron: Rising From The Last War.

Odporúča: