Logo sk.boatexistence.com

Čo je spar uretán?

Obsah:

Čo je spar uretán?
Čo je spar uretán?

Video: Čo je spar uretán?

Video: Čo je spar uretán?
Video: Расслабляющая Спа-музыка, Музыка для снятия стресса, Музыка Медитации, Нежная Музыка, ✿3280C 2024, Smieť
Anonim

Spar uretan, v ktorom je Minwax Helmsman poprednou značkou, je lak, ktorý obsahuje uretánový plast ako jednu zo svojich živíc Ide o obľúbený materiál pre všetky vonkajšie drevené výrobky, ktoré potrebuje číru povrchovú úpravu, ale pretože jej vysoký obsah živice dáva žltkastý odtieň, nie je tou najlepšou voľbou pre interiérový nábytok.

Aký je rozdiel medzi spar uretánom a polyuretánom?

Spar uretán je o niečo náchylnejší na poškodenie chemikáliami alebo alkoholom. Povrchová úprava môže byť v skutočnosti znehodnotená, keď sa tieto chemikálie používajú na čistenie povrchu dreva. Na druhej strane polyuretán je odolný voči väčšine chemikálií vrátane alkoholu.

Na čo je dobrý uretán?

Minwax® Helmsman® Spar Urethane je špeciálne vyvinutý ako ochranný číry povrch pre vonkajšie alebo vnútorné drevo vystavené slnečnému žiareniu, vode alebo zmenám teploty. Obsahuje UV blokátory na zníženie účinkov šednutia a vyblednutia slnka. Tvorí ochrannú bariéru proti dažďu a vlhkosti

Je náhradný uretán rovnaký ako lak?

Jadrný lak a uretán sú dve veľmi odlišné zlúčeniny. Hlavný rozdiel medzi nimi je, že nosný lak sa časom odštiepi alebo krieduje, zatiaľ čo uretánový uretán si zachová tvrdý a lesklý povrch.

Žltá spar uretán?

Helmsman spar uretan je skvelý produkt, ale žltne váš projekt vo chvíli, keď si ho nasadíte. … Na svojom projekte som použil produkt v spreji, ktorý bol na bielom pozadí. Sprej zožltol biele pozadie. Potom som pridal posledný náter tekutiny pre dodatočnú ochranu a môj projekt dostal viac žltý.

Odporúča: