Logo sk.boatexistence.com

Ako deodorizovať topánky?

Obsah:

Ako deodorizovať topánky?
Ako deodorizovať topánky?

Video: Ako deodorizovať topánky?

Video: Ako deodorizovať topánky?
Video: Návod ako vyčistiť a naimpregnovať vaše topánky z brúsenej kože 2024, Smieť
Anonim

Skvelý prírodný dezodorant je jedlá sóda. To môže pomôcť absorbovať nepríjemné pachy a nechať topánky oveľa sviežejšie. Nasypte do topánok malé množstvo jedlej sódy a nechajte cez noc. Pred opätovným obúvaním topánok nezabudnite vyprášiť sódu bikarbónu.

Odstráni alkohol z topánok zápach?

Nalejte trochu čistiaceho alkoholu do rozprašovacej fľaše a dajte do vnútra vašich topánok úžasnú hmlu s mágiou zabíjajúcou baktérie a eliminujúcou zápach.

Budú moje topánky vďaka sušičke voňať lepšie?

Mnoho ľudí sa pýta: „Pohlcujú plachty do sušičky pachy?“Odpoveď je YES, robia! Môžu tiež absorbovať vlhkosť. Dôvod, prečo je to také užitočné, je ten, že sa môžete zbaviť nepríjemného zápachu z topánok (a iných pachov) umiestnením sušiacej plachty do podrážky topánky a necháte ju sedieť cez noc.

Pomáha soľ so zapáchajúcimi topánkami?

Soľ pomáha zbaviť sa zápachu tým, že absorbuje vlhkosť v topánkach. Nasypte do svojich plátenných topánok/tenisek trochu soli a nechajte cez noc. Ráno si dobre oprášte topánky. Môžete to urobiť každú noc, aby ste si pomohli udržať vlhkosť na uzde.

Pohlcujú plachty do sušičky zápach?

Odpoveď je áno, sušiace plachty pohlcujú pachy. … Ak do podrážky topánky vložíte prestieradlo a necháte ho cez noc sedieť, môžete sa zbaviť zápachu.

Odporúča: