Logo sk.boatexistence.com

Prijímajú reštaurácie stravné lístky?

Obsah:

Prijímajú reštaurácie stravné lístky?
Prijímajú reštaurácie stravné lístky?

Video: Prijímajú reštaurácie stravné lístky?

Video: Prijímajú reštaurácie stravné lístky?
Video: How To Calculate Food Cost Percentage (& SAVE $$) | Cafe Restaurant Management Tips 2022 2024, Smieť
Anonim

Odpoveď je áno, ale nie každý s kartou EBT môže používať svoju kartu v reštauráciách rýchleho občerstvenia. Musíte sa kvalifikovať do programu Restaurant Meals (RMP) a váš štát musí ponúkať RMP, aby ste si mohli kúpiť jedlo v určených reštauráciách.

Môžem použiť stravné lístky v reštauráciách?

V opačnom prípade reštaurácie nesmú zúčastniť sa programu SNAP. SNAP Restaurant Meal Program je špeciálny štátny program, ktorý umožňuje starším, bezdomovcom a zdravotne postihnutým príjemcom SNAP nakupovať jedlo v autorizovaných reštauráciách SNAP pomocou ich SNAP EBT kariet.

Používa McDonald's EBT?

Skrátená odpoveď: Kartu EBT môžete použiť v McDonald's, ak žijete v štáte, ktorý sa zúčastňuje programu Restaurant Meals (RMP). Je to preto, že McDonald's akceptuje EBT iba vo vybraných štátoch, ktoré rozširujú SNAP cez RMP. Umožňuje znevýhodneným príjemcom SNAP nakupovať teplé a pripravené jedlá.

Môžem si kúpiť teplé jedlo za stravné lístky?

Za normálnych okolností nie je možné výhody SNAP použiť na nákup „teplých potravín pripravených na okamžitú spotrebu“Upustenie od tohto obmedzenia je životne dôležité v dôsledku búrky, ako je hurikán Ida, kde mnohí obyvatelia sú vysídlení a nemajú prístup do kuchyne na prípravu jedál.

Čo sa považuje za teplé jedlo pre EBT?

Horúce jedlá Medzi teplé jedlá patria akýkoľvek potravinový výrobok, ktorý je horúci v mieste predaja, bez ohľadu na to, kto ho varí/zohrieva.

Odporúča: