Logo sk.boatexistence.com

Prečo van damme opustiť sense8?

Obsah:

Prečo van damme opustiť sense8?
Prečo van damme opustiť sense8?

Video: Prečo van damme opustiť sense8?

Video: Prečo van damme opustiť sense8?
Video: Возведение новых перегородок в квартире. Переделка хрущевки от А до Я. #3 2024, Smieť
Anonim

V správe o odchode Ameen zdroje Deadline tvrdili, že sa Ameen stretla s Lanou Wachowski počas jedného z čítaní tabuľky pre 2. sezónu Sense8. Ich pracovný vzťah sa údajne len zhoršil, čo viedlo k Ameenovmu odchodu po produkcia 2. sezóny sa presunula do Indie

Prečo Kafeus vyzerá inak?

Capheus má v druhej sezóne novú tvár. Úloha vodiča autobusu z Kene, ktorý miluje Jean-Claude Van Damme, bola prepracovaná po tom, čo Aml Ameen opustil seriál kvôli tvorivým rozdielom po prvej sezóne.

Ako nakrútili Sense8?

Aby sme správne vyrozprávali medzinárodné aspekty príbehu, natáčanie pre Sense8 prebiehalo takmer výlučne na mieste po celom svete. … nakrútili niekoľko scén v prejazdovej reštaurácii Superdawg, zatiaľ čo zákazníci boli požiadaní, aby sa na natáčanie nepozerali.

Aká kamera bola natočená Sense8?

Bolo to ako trojrozmerná šachová partia a bol som šťastný, že som ich nechal vyriešiť!“Kamery a podporné vybavenie, ktoré Panavision poslala do celého sveta, zahŕňali viacnásobné 4K Sony PMW-F55 CineAltas.

Robí Bae Doona svoje vlastné kúsky v Sense8?

„Cvičila som so svojím osobným trénerom každý deň, ráno aj večer, len aby som sa posilnila,“povedala a dodala, že počas natáčania má tri hodiny stunt skúšky s kaskadérskym tímom.

Odporúča: